Oppskrifter med pasta
3 geniale pastasauser
Vi spiser mer og mer pasta. Her har du tre sauser du kan kose deg med!
Vi nordmenn elsker pasta. Vi må antakelig krangle med italienerne om hvem som elsker det mest.
Årsaken til pastaens suksess er antakelig at det er enkelt og går raskt å lage. Og så slipper vi å skrelle potetene.
Les også: Norges raskeste fiskemiddag
Les også: Slik lager du deilige smoothies
En pastasaus bør ikke ta lenger tid å lage enn pastaen bruker på å koke ferdig. Det er er litt vanskelig med superklassikeren "Bolognese", men de to andre vi har plukket ut bør være ferdig når du siler pastaen.
God middag!
Røkt laks med rosépepper og crème fraîche
Denne oppskriften er skapt for de aller travleste dagene. Du er ferdig med sausen før du er ferdig med pastaen. Alt du trenger er litt røyket laks, pasta og litt crème fraîche.
Se hele oppskriftenTil 2 porsjoner
400 g Pasta
200 g Røkt laks
3 ss Crème fraîche
1 ss Rosépepper
8 stk Sukkererter
Salt og pepper
Til 2 porsjoner
3 ss Smør
50 g Bacon
2 stk Egg
2 ss Melk
4 ss Hvitost
150 g Pasta
Salt og pepper
Pasta bolognese
Se hele oppskriftenTil 4 porsjoner
50 g Bacon
1 stk Gulrot
2 stk Sjalottløk
1 stk Stangselleri
1 fedd Hvitløk
3 ss Olivenolje
2 ss Smør
350 g Kjøttdeig
1 dl Hvitvin
3.5 ss Tomatpuré
1 dl Kraft
Salt
Pepper
400 g Spagetti
Revet parmesan
Denne saken ble første gang publisert 23/03 2009, og sist oppdatert 26/06 2017.