Banankake

BANANKAKE: Godt til kaffe, te eller et stort glass melk. © Foto: Astrid Hals/melk.no

OPPSKRIFT PÅ BANANKAKE:

Banankake

Lettlaget og svært saftig. Ikke rart at banankake er populært.

Er det lenge siden du smakte banankake? Eller kanskje det er kort tid siden, og du har lyst på det igjen. Banankake er så absolutt ingen avansert feienflotterkake, men jammen så god og saftig den er.

Det er også en glimrende anledning å bake den, dersom du har noen litt vel i overkant modne bananer liggende i fruktkurven.

Banankake

SE OGSÅ:

Ny vri på bananene

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

Lyse og smaksrike øl passer beste til fårikål.

Svarene på alt du lurte på om fårikål

Unngå tabbene. Gjør alt riktig. Her er tipsene du trenger.

OPPSKRIFTER PÅ SUPPE: Blomkålsuppe går kjapt - og smaker godt.

Ukemenyen som gjør deg glad

Med denne maten blir uken din fin.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Voksne med ADHD har fire kjennetegn

ADHD er ikke noe man nødvendigvis vokser av seg.

artikkel bilde

Svarene på alt du lurte på om fårikål

Unngå tabbene. Gjør alt riktig. Her er tipsene du trenger.

artikkel bilde

Denne vinterdressen får toppkarakter

Vi har testet ni vinterdresser.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør (konst.):

    Andreas H. Carlsen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Deler du fortsatt tomater på gamlemåten?

I gamle dager tok det lang tid.

To bringebærsyltetøy får terningkast seks

- Det dårligste bringebærsyltetøyet er nesten uspiselig.

Svarene på alt du lurte på om fårikål

Unngå tabbene. Gjør alt riktig. Her er tipsene du trenger.