Det er bare én eller to prosent av oss som setter nytrukket torsk på bordet på julaften. Men, selv om torsken må vike for ribbe og pinnekjøtt på selveste kvelden er det mange som vil ha torsk i romjulen. Her har du oppskriften!

Les også: Alt om ribbe

Lyst på daglig oppskrifter? Følg Sjuve på Facebook!

Erik Hannemann

Juletorsk

Det er stadig noen av oss som sverger til juletorsken på julaften. Riktignok bare én eller to prosent. Når det er sagt vil mange ha torsk i romjulen. Her er oppskiften med masse, deilig Sandefjordssmør.

Til 4 porsjoner:

1 stk torsk, eller 4 skiver

salt

3 ss eddik

1 dl kremfløte

150 g smør

3 ss persille, finhakket

1 stk sitron

4 stk gulrøtter

mandelpoteter

salt og pepper

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!