Ingredienser:

250 g frisk spinat

1 stk. rødløk

1 båt hvitløk

smør eller olje til steking

6 stk. egg

1 ts salt

½ ts kvernet pepper

6 stk. cherrytomat

½ dl hvitost

evt. litt revet parmesan

Fremgangsmåte:

Skyll spinaten godt og la vannet renne av. Skjær løken i ringer. Fres den med hakket hvitløk i smør i en panne, ved middels varme. Ha spinaten i pannen og fres den til den faller sammen. Visp eggene lett med salt og pepper og hell i pannen. Legg på halve tomater og revet ost. La eggepannen stivne ved middels varme. Server godt brød til.

Oppskriften er hentet fra egg.no

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!