Ingredienser:

400 g seifilet

ca. ½ ts salt

1 ss potetmel

1 dl melk

¼ ts malt hvit pepper

2 ss finsnittet purre

2 ss finhakket løk

1 stk. egg

Fremgangsmåte:

Skjær fisken i mindre biter og ha den i en matprosessor sammen med resten av ingrediensene. La matprosessoren gå i 15-20 sekunder til alt er blandet, men fremdeles grovt.

Form til fine kaker og stek dem pent brune.

Server med revne gulrøtter og kokte poteter - eller legg en fiskekake i et burgerbrød/på en brødskive sammen med salat og eventuelt litt remulade.

Oppskriften er hentet fra egg.no

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!