Bakt potet med kjøttdeig

200 g kjøttdeig eller karbonadedeig

1 ss margarin eller olje til steking

½ ts salt

½ ts pepper

4 stk. store potet

1 boks hermetiske maiskorn

4 ss kesam

½ ss tørket rosmarin

1 ss tørket basilikum

1. Bak potetene i ovnen på ca. 200 °C. Det tar omtrent en time, avhengig av størrelsen på potetene.

2. Stek kjøttdeigen på høy varme sammen med margarin/olje i en stekepanne. Krydre med salt og pepper.

3. Skjær et kryss i potetene når de er ferdige og åpne dem. Fyll dem med stekt kjøttdeig og mais.

4. Topp det hele med kesam blandet med rosmarin og basilikum. For ekstra snadder ha på ost og gratiner.

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!