Raske oppskrifter

Dobbelt så raskt som pasta

Lyst på en middag som tar ti minutter? Sjekk ut den her!

Publisert Oppdatert

Hverdagene skriker ofte etter raske middager. Her har du en av mine favoritter: Couscous. Couscous kan du få til å smake akkurat hva du vil - krydderne bestemmer du selv. Jeg liker å ha i kumin, kanel og noen ganger litt koriander, men det fungerer overraskende bra med f. eks timian, oregano og basilikum også.

Husk: Du er sjefen over couscousen - ikke omvendt. Det er DU som bestemer hva den skal smake. Tenk på den som en blankt lerret.

Her har du oppskriften - sjekk ut videoen!

Erik Hannemann

Couscous med friske grønnsaker

Denne her havner for på lista over '10 på topp raske middager'. Couscous går nemlig dobbelt så fort som pasta.

Se hele oppskriften

Til 2 porsjoner

2 stk Sjalottløk

1 stk Hvitløksfedd

4 dl Vann

150 g Aspargesbønner

2 dl Couscous

5 stk Cherrytomat

0.5 stk Paprika

0.5 stk Agurk

1 ts Kumin

1 ts Kanel

0.5 stk Lime

Salt og pepper

Olje til pensling

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag