Dagens middag

Fylte pannekaker

Hvorfor ikke prøve pannekaker med fyll til middag? Smaker fortreffelig!

Lag fylte pannekaker til middag.

Lag fylte pannekaker til middag. Foto: Foto: istock

Publisert Oppdatert
Hvorfor ikke lage en ertestuing som tilbehør til pannekakene?

Hvorfor ikke lage en ertestuing som tilbehør til pannekakene? Foto: Foto: Matprat

Fylte pannekaker

(4 porsjoner)

Ingredienser:

12 stk pannekaker

1 stk purre

2 ts smør eller olje

1 beger rømme eller kesam

300 g skinke

5 dl revet hvit ost

1 ts tørkede urter, f.eks. timian eller oregano

Fremgangsmåte:

1. Stek pannekaker på vanlig måte.

2. Finsnitt purre og surr den myk i litt smør eller olje.

3. Rør sammen rømme/kesam, skinke i terninger, halvparten av revet ost og all purren.

4. Legg fyllet på pannekaken og rull sammen.

5. Legg pannekakene i en smurt form, og varm dem midt i stekeovnen på 225 ºC i 5-6 min.

Dersom du ønsker å drysse litt revet ost over, ha dette over pannekakene når du setter dem i ovnen. Osten skal være smeltet og gyllen når du tar pannekakene ut av ovnen.

Servér med salat eller ertestuing

Velbekomme!

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag