Test av champagne

Bonnet Grand Réserve, Brut

Moden og sødmefull med passe syre og lang ettersmak.

Foto: Foto: Øivind Lie

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Varenummer: 1055101

Varetype: Musserende vin

Produktutvalg: BASISUTVALG

Passer til: Fisk Skalldyr Apertiff

Land/distrikt: Frankrike , Champagne , Øvrige

Råstoff: 60% Pinot Noir, 30% Chardonnay, 10% Pinot Meunier

Metode: Håndplukkede druer, tradisjonell vinifikasjon med bl.a. annengangsgjæring. Ikke fatlagret, 30 md. flaskemodning.

Innhold: Alkohol 12,00% Sukker: 9,80 g/l Syre: 6,60 g/l

Lagringsgrad:Konsumferdig, bør ikke lagres

Produsent: Alexandre Bonnet

Grossist: Best Cellars AS

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 229,90

Konklusjon

Dyp gyllen. Middels mousse. Lett oksidert og ganske kompleks duft av gule epler med innslag av fjærbakst og hint av mineraler. Rik i munnen og det oksiderte preget går igjen i smaken. Moden og sødmefull med passe syre og lang ettersmak.

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag