Vintestene vi gjør her på Klikk er ofte tematisk orienterte. Det kan dreie seg om druer, land, distrikter, prisklasser, hva som passer til en bestemt type mat, høytid eller sesong. Vi har f.eks. testet alt fra prosecco via riesling og ripasso til lammeviner.

De som faller utenfor

Det finnes imidlertid mange gode viner som faller utenfor testene, da de ikke inngår i noen av våre utvalgte tematiske områder. Vi anmelder også hovedsakelig viner fra polets basissortiment. Når vi publiserer testene på torsdager, er det jo greit at du kan handle inn før helgen. Men det finnes mange gode viner i bestillingsutvalget som vi vanligvis ikke omtaler. I tillegg har viner det med å skifte årgang.

De vinene vi presenterer her, er alle slike som på en eller annen måte har "falt ned mellom sprekkene", og de gir alle skikkelig god valuta for pengene. Anmeldelser av vinene, samt anbefalinger av mat som passer til, finner du nedenfor. Vi opplyser også om hvorvidt vinene er i basis eller bestilling.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!