Det er polslipp nå i september, og vi har allerede kommet med de ti beste vinkjøpene. Nå er det tid for ølene.

Det er tilsammen 12 øl denne gang, fordelt på 5 i basis og 7 parti, og disse spenner over et vidt spekter av forskjellige typer og stilarter.

Polet trekker spesielt frem typen Berliner Weisse, et tradisjonelt, lyst tysk øl, som er laget med en kombinasjon av gjær og melkesyrebakterier, noe som gir det en frisk og lett syrlig smak.

De fem beste

Uten å skjele til spesifikke typer øl, har vi plukket ut de fem beste, inkludert en Berliner Weisse, og nærmere omtale av dem finner du nederst i denne artikkelen. Vi har også tatt med tips om hvor lenge du kan lagre ølene, og hvilken mat som passer best til.

Få også med deg disse gode ølsakene:

Ti øl du bare MÅ smake

Test av pale ale og IPA

Test av porter og stout

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!