Så er det tilbake til hverdagen igjen. Slik jul og nyttår falt i år, ble det endel inneklemte dager hvor det var fristende å ta seg fri. Og med det følger det ofte litt ekstra festivitas, som igjen gjør ekstra innhogg på kontoen.

Under hundrelappen

Vi har tidligere laget 10-på-topp-lister med de beste rødvinskjøpene under 120 kroner og under 200 kroner. Nå er det kanskje opportunt å se seg om etter viner under hundrelappen.

Vi har plukket frem fem viner, to hvite og tre røde, som alle koster under 100 kroner, og som holder god kvalitet i forhold til prisen. De er også alle tilgjengelige i basissortimentet til polet, så de skulle være ganske enkle å få tak i. Nærmere omtale av vinene finner du nedenfor.

Få også med deg disse nyttige artiklene om vin:

Guide til valg av vinglass

Når du skal dekantere vin

Riktig serveringstemperatur for forskjellige typer viner

NB! Denne artikkelen ble skrevet før nyttår, og en av vinene, Fantini Farnese, har nå etter årsskiftet fått hevet prisen til kr 102,90. Dette er nå korrigert i omtalen av vinen.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!