Nettet renner formelig over av matstoff og oppskrifter. Ikke minst har den voldsomme bloggebølgen utvidet tilbudet noe aldeles enormt. Vil du ha det på norsk, så er du jo allerede på Klikks matseksjon, og der finner du bl.a. vår store oppskriftsdatabase med tusenvis av oppskrifter.

Vi vet imidlertid at mange av våre lesere også søker matstoff på utenlandske nettsteder, og da fortrinnsvis på engelsk. Men hvordan finne frem i jungelen og skille klinten fra hveten? Svaret er vår guide til de ti beste engelskspråklige nettstedene. I guiden har vi prioritert nettsteder med en ganske generell profil, som appellerer til mange, fremfor veldig smale og dype spesialnettsteder for cupcakes, veganisme o.l.

Regn om mål og vekt

Oppskrifter kan imidlertid være en utfordring. Mens britene nå er gått over til det metriske system, holder amerikanerne fremdeles på det tradisjonelle, og da er du nødt å regne om. Men vi kommer til unnsetning med vår guide til konvertering av mål og vekt.

Du finner både skjermbilder og omtale av de forskjellige nettstedene nedenfor, og de er sortert i alfabetisk rekkefølge.

Savner du noen av dine favoritter blant nettstedene? Si fra i kommentarfeltet nedenfor.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!