Kort sagt:

+ Nye, smarte løsninger


En grill med innovative løsninger under lokket, her er det et eget skjold for indirekte grilling som i tillegg hindrer oppflamming. Det er også en liten kopp du kan ha vann eller spon i under grillingen. Bra tenkt selv om vi ikke fikk alt til å fungere helt som det skulle.

Les hele saken

Varmeevne: 4

Gir grillen nok varme og blir den levert på riktig måte? Kort sagt: Blir biffen stekt slik den skal.

Her er det litt vanskelig å få varmeskjoldet til å fungere. Det er langt ned til kullet og varmeskjoldet under risten skjermer vel godt. Greit resultat, men det ble litt for lite pønsj til at biffen ble perfekt.

Brukervennlighet: 3

Kan varmen reguleres, og er det mulig å etterfylle av kull på en grei måte mens du griller? Er det gode håndtak, og er rengjøring og tømming av aske enkelt?

Det mangler håndtak for å flytte grillen. Tross noe mangelfull varme er skjoldet og den smarte koppen til væske eller spon en lur ting. Håndtaket blir for varmt og du kan fort brenne deg når du åpner lokket. Etterfylling fungerer bra med åpning i rista. Askekoppen er liten og noe åpen.

Byggekvalitet: 3

Virker grillen robust, er det valgt skikkelige materialer, og hva slags overflatebehandling er brukt? Er det skikkelig kvalitet på håndtak, hengsler og de ulike ristene? Er grillen, og særlig understellet, godt skrudd? Står den stødig, og har grillen skikkelige hjul?

Hengselet til lokket er litt raklete, og grillen gir ikke et veldig roboust inntrykk.

Spesifikasjoner

Produsent Outdoorchef
Pris 2 190,00
Størrelse på grillrist i cm Ø54
Vekt i kg. 27
Ekstrautstyr

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!