Kort sagt:

+ God varmeevne

+ Suveren brukervennlighet


Dette er selve kulegrillen. Bra på alle kriterier, med enkle gjennomprøvde løsninger.

Les hele saken

Varmeevne: 5

Gir grillen nok varme og blir den levert på riktig måte? Kort sagt: Blir biffen stekt slik den skal.

Grillen har god varmesirkulasjon, det er lett å styre temperaturen, og den gir rikelig med varme.

Brukervennlighet: 6

Kan varmen reguleres, og er det mulig å etterfylle av kull på en grei måte mens du griller? Er det gode håndtak, og er rengjøring og tømming av aske enkelt?

Her er det enkel etterfylling av kull, og kullkurver som kan flyttes på for å styre varmen. Grillen har gode håndtak med enkel og idiotsikker åpning av lokket. I bunnen er det stor og romslig askesamler. Best i klassen på rengjøring og tømming av kull.

Byggekvalitet: 5

Virker grillen robust, er det valgt skikkelige materialer, og hva slags overflatebehandling er brukt? Er det skikkelig kvalitet på håndtak, hengsler og de ulike ristene? Er grillen, og særlig understellet, godt skrudd? Står den stødig, og har grillen skikkelige hjul?

Grillen har et litt raklete understell og en enkel grillrist. Ellers er dette en enkel, men solid og gjennomprøvet konstruksjon. Gode hjul.

Spesifikasjoner

Produsent Weber
Pris 1 999,00
Størrelse på grillrist i cm Ø57
Vekt i kg. 15.9
Ekstrautstyr

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!