Det finnes heldigvis mange, herlige småretter som passer glimrende som tilbehør til grillmat. Det fine med akkurat denne oppskriften er at du kan lage ting klart og frakte i en boks om du velger å grille i parken eller ved sjøen.

Griller du hjemme i hagen er det enklere (og penere) å legge de ulike tingene på et serveringsfat, men dette er absolutt ikke nødvendig! Enkelt og godt er det uansett.

Det finnes mange måter du kan bruke squash på, og i grillsesongen er det kjempegodt å bruke sammen med mozzarella, ristede pinekjerner og litt fersk timian slik jeg har gjort her. Har du en god olivenolje på lur, litt sitron og havsalt så er det hele i boks. Du kan også ha på en skvett balsamico.

Oppskriften finner du nedenfor!

Da har du plutselig godt grilltilbehør til enten kjøtt eller hvit fisk. Er du usikker på hvordan du skal grille ting perfekt, kan du kanskje hente noen tips og inspirasjon fra ekspertene her.

Matglad hilsen fra Janicke.

Squash med mozzarella

Enkelt grilltilbehør

Ingredienser:

1 stk squash

1 stk mozzarella

3 ss pinjekjerner

0,5 stk sitron

2 ss olivenolje

salt og pepper

1 kvast timian

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!