Bruk Dijonsennep til denne retten. © Foto: istock

Asiatisk svinemørbrad med dijonsennep

(4 porsjoner)

Ingredienser:

600 g svinemørbrad

1 stk finhakket løk

1 fd knust hvitløk

blomkål delt i buketter

2 stk stor gulrot, skåret diagonalt i skiver

4 stk vårløk, skåret diagonalt

1 ss revet frisk ingefær

evt. litt frisk koriander

1 dl kyllingbuljong

1 ss soyasaus

2 ss dijonsennep

Fremgangsmåte:

1. Skjær kjøttet i tynne skiver og brun dem i en varm panne med litt olje.

2. I en gryte brunes løk, hvitløk, blomkål og gulrøtter forsiktig under lokk i 2-3 minutter.

3. Tilsett vårløk og frisk ingefær, samt koriander hvis det benyttes.

4. La det hele småkoke i 2 minutter.

5. Tilsett kyllingbuljong , soya og smak til med sennep og salt.

Dersom du ønsker tilbehør til denne retten, kan du gjerne bruke nudler eller ris.

Velbekomme!

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!