De asiatiske nudlene er best. De selges i alle asiatiske matbutikker. © Foto: istock

Klassisk wok med kylling og nudler

(3 porsjoner)

Ingredienser:

1 pk wokgrønnsaker eller tilsvarende mengde friske

200 g kyllingfilet i biter

45 g nudler

olje

Marinade:

2 stk pressede hvitløksbåter

2 ss sukker

2,50 ss soyasaus

0,50 stk hønsebuljongterning

2,50 ss vann

Fremgangsmåte:

1. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden.

2. Mariner kyllingbitene i ca 10 min.Ta så opp kjøttet og la marinaden renne av. Ta vare på marinaden.

3. Brun kyllingen i olje på sterk varme i ca 3 min.

4. Wok grønnsakene som anvist på pakningen.

5. Tilsett kyllingen, hell over resten av marinaden, og varm opp.

6. Serveres med kokte nudler og godt brød.

Velbekomme!

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!