Test av kjøttkaker

Seks av tretten får en toer på terningen

Dominerende kryddersmak ødelegger for mange av kjøttkakene i testen.

IKKE AKKURAT MORS KJØTTKAKER: for mye fett og for mye krydder i de fleste ferdigkjøttkakene. FOTO: Øyvind Lie
IKKE AKKURAT MORS KJØTTKAKER: for mye fett og for mye krydder i de fleste ferdigkjøttkakene. FOTO: Øyvind Lie
Sist oppdatert

Om testen:

Alle produktene ble smakt blindt (testpanelet visste ikke hva de fikk servert). I testpanelet satt Morten Leiren og Jan Mårtensson. De er begge kokker og jobber til daglig hos Fjelberg Fisk & Vilt. Leiren har gått i lære på Grand Hotell og har jobbet på flere av Oslos bedre restauranter. Mårtensson har tidligere vært kjøkkensjef på Stortorvet Gjestgiveri.

Alle kjøttkakene ble varmet opp i stekeovn på samme temperatur og smakspanelet fikk servert produktene varme.

Produktene er vurdert etter en skala fra en til seks, der seks er best. Pris er ikke med i vurderingen.

Denne saken ble første gang publisert 08/09 2015, og sist oppdatert 29/06 2017.

Les også