Understekt og kjedelig.

Les hele saken

Skorpe/stek: 3

Er det hel skorpe, er den hard og sprø, og er brødet nok stekt.

Noe understekt skorpe

Konsistens: 3

Brødet må ikke smuldre når du skjærer i det. Det skal ha jevn struktur på luftporene i snittet, og selve innmaten må ikke være deigete.

Konsistensen er helt grei, ikke mer.

Smak: 2

Det skal smake mye av gode råvarer. I tillegg passe modningstid og god stek.

Kjedelig smak.

Spesifikasjoner

Produsent Mesterbakeren AS
Pris 24,90
Grovhetsprosent 69
Kjøpt hos Rema 1000

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!