Et brød som kunne hevdet seg om det var stekt lenge nok.

Les hele saken

Skorpe/stek: 2

Er det hel skorpe, er den hard og sprø, og er brødet nok stekt.

Mangler skorpe på to av sidene. Skorpen er understekt.

Konsistens: 2

Brødet må ikke smuldre når du skjærer i det. Det skal ha jevn struktur på luftporene i snittet, og selve innmaten må ikke være deigete.

Understekt og deigete.

Smak: 3

Det skal smake mye av gode råvarer. I tillegg passe modningstid og god stek.

Ikke særlig godt. Med bedre stek hadde dette brødet vært et av de gode brødene.

Spesifikasjoner

Produsent Bakehuset
Pris 33,90
Grovhetsprosent 89
Kjøpt hos Meny

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!