Sommerhoroskop 2010

Finn ut hvordan sommeren blir for deg!

Publisert Oppdatert
Les Vektens, Skorpionens, Skyttens, Steinbukkens, Vannmannens og Fiskenes horoskop her!

Væren


Reiser:
Juni er topp for reiser. Egentlig er helt frem til 24. juli bra. Skal du reise i august og spesielt i slutten, bør du være forberedt på endringer i tidsplanene. Legg inn ekstra reisetid. Den beste ferietiden er 14. juni til 9. juli, men fra 23. juli til 23. august er også en fin periode.

Kjærlighet:
Dette blir en het sommer med masse flørt og herlig romantikk. Den single Vær vil erfare amors begjærlige paradis. Å finne en kjæreste er intet problem, men om det varer sommeren ut, er et godt spørsmål. Fra 22. juli blir kjærligheten mer seriøs. Plutselige endringer gir utfordringer. Da bør du tenke deg om og vite hva du vil.

Penger:
Frem til midten av juli kan du være heldig, og kanskje du får noen ekstra kroner. Deretter må du forholde deg til de faste inntektene du har fra din daglige virksomhet. Vil du slå deg løs og kose deg ekstra i sommervarmen, blir det nok til at du må trekke på tidligere oppsparte midler. I august kommer karrieren i fokus. Inntil ting er avklart - kjør på sparebluss.

Sommerens leveregel: Det går mer enn ett tog.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for væren!

Tyren


Reiser:
Frem til midten av juli får du den hyggeligste tiden hjemme eller på hytta. Deretter blir det festlig med ferie og reiser. Fra den andre uka i august bør du ta i betrakting at reiseplaner kan endre seg. Den turen du hadde tenkt deg da, kan by på visse problemer. Utsettelser eller avbestillinger som du ikke direkte er skyld i, kan skje.

Kjærlighet:
Den frie og franke Tyren som søker svermeri, flørt og lettere sommereventyr, går en super tid i møte. Helt frem til begynnelsen av august kan du nærmest boltre deg som du vil. Deretter kan det bli litt mer storm i vannglasset. Har du familie, bør du bruke tid sammen med den og spesielt dine barn. Det betyr ikke at dere skal sitte hjemme, men vær sammen.

Penger:
Beste tid for økonomi er frem til den 26. juni. De ekstra pengene du da får, kommer du til å bruke på reiser senere i juli. Noe vil du også bruke på å pusse opp hjemmet ditt. I august, ikke bruk penger impulsivt. Etter den 21., bør du tenke deg ekstra godt om før du kjøper noe eller skriver under en kontrakt.

Sommerens leveregel: Ha det gøy, men vit hva du gjør.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for tyren!

Tvillingene


Reiser:
Den beste tiden for utadvent og lystig ferie blir før den 22. juli. Deretter blir det en mer krevende tid, og du greier ikke helt å koble av fra dine daglige forpliktelser. På den annen side, om du vil ha fred, ro og tid til å innhente deg selv, kan også dette være en fornuftig tid for ferie.

Kjærlighet:
Ikke bli skuffet om dette ikke blir din heteste sommer med romantikk og flørt. Ikke det at du ikke vil forelske deg eller oppleve begjærlige eventyr, men du må regne med å jobbe hardere for det du vil oppnå.

Penger:
Om ikke romantiske utfoldelser blir din sterke side i sommer, kan du i hvert fall glede deg over at økonomien smiler til deg. Å ha noen ekstra kroner å sprudle med i sommervarmen, er et godt plaster på såret. Helt frem til slutten av juli kan du tillate deg det meste. Deretter bør du bli mer forsiktig.

Sommerens leveregel: Man får ikke i både pose og sekk.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for tvillingene!

Krepsen


Reiser:
Du kan ta ferie stort sett når du vil i sommermånedene. Astrologisk sett spiller det ingen rolle, og universet gir deg frie valg. Likevel, skal du være klar over at stjernetegnet ditt er involvert i både en måne- og solformørkelse i juni og juli. At det skjer noen uforutsette endringer underveis, må du bare regne med.

Kjærlighet:
Kjærlighetslivet kan bli noe turbulent, særlig fra sensommeren og utover. Dermed blir første del av sommeren den beste tiden for å utfolde seg romantisk. Skal du reise i denne tiden, enten du er singel eller gjør det sammen med din kjære partner, vil fysisk samvær og erotiske opplevelser være en drivende kraft hos deg.

Penger:
For de fleste Krepser kommer yrke og karriere inn i en flott og ekspansiv fase denne sommeren. Nye muligheter åpner seg, og din stilling i samfunnet blir styrket. Da sier det seg selv at økonomien også kommer på plass. I sommer kan du tillate deg å være ekstravagant helt frem til 24. juli, men da er det på tide å sette på noen bremseklosser.

Sommerens leveregel: Det er sommer, sol og glede; nyt!

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for krepsen!

Løven


Reiser:
Egentlig blir hele sommeren, og spesielt frem til slutten av juli, kjempefin for deg og din familie. Om du har tenkt å reise til utlandet og samtidig lære noe eller utvide din horisont, ligger du an til enorme opplevelser. Sensommeren blir mer turbulent på den måten at ting du ikke råder over, kan forstyrre reiseplanene dine.

Kjærlighet:
Du vil oppleve sommerens heteste eventyrperiode fra den 14. juni til den 10 juli. Da er dyrenes store konge eller dronning ute for å finne seg en make. Dette blir en aktiv tid for de av dere som søker romantikk og hete stevnemøter. Dessverre tar denne perioden like fort slutt som den begynte, så utnytt den vel.

Penger:
Sommeren burde ikke by på store økonomiske sorger. Ettersom sommeren utvikler seg, føler du deg også friere i forhold til hvordan du vil bruke pengene dine. På sensommeren burde du være noe mer forsiktig. Ting i jobbsammenheng som ikke har noe direkte med deg å gjøre, kan tvinge deg til en strammere linje.

Sommerens leveregel: La solen skinne inn i ditt hjerte.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for løven!

Jomfruen


Reiser:
Blir sommeren 2010 slik du hadde håpet på? Tja, det er ikke sikkert. Skal du ut å reise, og spesielt om du skal langt av gårde, er første delen av sommeren mest gunstig. Sosialt sett vil du få de beste opplevelsene sammen med venner og bekjente. Det blir ikke bare ferie denne sommeren, du må regne med litt jobbing også.

Kjærlighet:
Fra 10. juli vil du kunne oppleve de heteste sommernettene, men kjærlighetsplaneten Venus står sterkt i horoskopet ditt hele sommeren igjennom. Til tross for dette, kan du mot slutten av sommeren oppleve en del brytninger i romantikk. Intime forhold som du trodde var sikre - er det ikke lenger.

Penger:
Pengene sitter løst og det er greit. Helt frem til slutten av juli kan du tillate deg å ha ei åpen lommebok. Deretter tar det en helomvending. Ikke det at du nødvendigvis blir fattig, men du må nå jobbe mer for pengene. Utgiftene må stå i forhold til inntektene. Lettvinte løsninger betaler seg ikke.

Sommerens leveregel: En riktig god sommer!

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for jomfruen!

Les Vektens, Skorpionens, Skyttens, Steinbukkens, Vannmannens og Fiskenes horoskop her!

Vekten


Reiser:
Noen av dere vil bruke sommeren til studier eller videreutdanning, og du må også regne med en del reisevirksomhet i forbindelse med jobben du har. Om du har ferie i juni og deler av juli, kan du regne med stort sosialt nettverk med venner og bekjente.

Kjærlighet:
Er du singel og søker en kjæreste, står du sterkest i perioden frem til 6. juli. Da vil du ut på byen, ha det gøy og leve livet. Deretter har du fortsatt muligheter, men du blir mer tilbakeholden og reflekterende i dine romantiske utskeielser. I august blir det hjem og familie som tar mye av din tid. En del tumulter kan du regne med, men kjærlighetsplaneten Venus hjelper deg til å finne harmoni.

Penger:
En generell fin tid for yrke og karriere. Du går inn i et av årets høydepunkter for din sosiale status i samfunnet. Verden smiler til deg på mange kanter. Jobben krever sitt og vil beskjeftige deg selv om du er på ferie. I august bør du være litt mer forsiktig, da ting du ikke råder over kan få innvirkning på økonomien din.

Sommerens leveregel: Selv om det er sol og sommer - hold et øye med fremtiden.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for vekten!

Skorpionen


Reiser:
Om du kan, legg ferien sammen med din kjære partner før den 10. juli. Etter den datoen kan jobb og karriere blande seg inn i en ellers fredfylt sommeridyll. I august bør du regne med endringer i reiseprogrammet ditt. Mye av det er ikke selvforskyldt, men ytre omstendigheter tvinger seg fram.

Kjærlighet:
I kjærligheten blir det et spørsmål om å tørre. Med andre ord, det er du selv som kjører løpet for romantikk og lidenskapelige opplevelser i hete sommernetter. Gammelt vennskap flammer opp. På sensommeren treffer du nye venner, samtidig som andre forsvinner, og det ligger kjærlighet i luften.

Penger:
Yrke og karriere kommer til å oppta deg mye denne sommeren. Det betyr også at økonomien din nyter godt av dette, og du kan unne deg den etterlengtete kjempeferien. I slutten av juli bør du likevel bli noe mer varsom med pengebruken. Jobbmessige endringer kan gjøre at du må bli mer forsiktig.

Sommerens leveregel: Kos deg - det fortjener du.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for skorpionen!

Skytten


Reiser:
Kan du ta deg en ferietur i kjærlighetens navn og gagn som noen kanskje vil kalle en bryllupsreise, vil det bli et minne for livet. Tiden er 14. juni til 10. juli. Jo mer eksotiske reisemål du velger, dess mer får du erfare av kjærlighet og overdådige opplevelser. Har du ikke anledning til dette, kan du også hygge deg med en koselig hjemmeferie eller på familiehytta. Intet dårlig alternativ.

Kjærlighet:
Kjærlighet og parforhold står ganske sterkt gjennom store deler av sommeren. August kan bli utfordrende. En liten gnist kan ligge ulmende i bakgrunnen. Det du trodde var sikkert og trygt, kan ta en ny vending. En sommerflørt med noen du jobber sammen med, er fullt mulig.

Penger:
Yrke og karriere ser bedre ut enn selve kontobeholdningen. Forhold som du ikke direkte kan påvirke, kan få innflytelse på økonomien din. Dette vil helst skje mot slutten av sommeren. Selvsagt skal du unne deg en hyggelig ferie, med reiser og alt tilbehør, men ikke sløs med de oppsparte pengene.

Sommerens leveregel: Gled deg over de lyse sommernettene.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for skytten!

Steinbukken


Reiser:
I år bør du reise med din elskede partner og hele familien om du kan det. Helt frem til slutten av juli blir en super tid. Om du planlegger en ferie alene, gjør det fra 10. juli og utover. Men vær klar over at i august kan omstendigheter inntreffe som du ikke kan gjøre noe med. Ferieplaner kan gå i vasken.

Kjærlighet:
De som allerede er i et etablert forhold vil kunne oppleve de store romantiske øyeblikkene. Kjærlighet, begjær og ømhet for hverandre, sveiser dere enda sterkere sammen. For den single Steinbukk er valget mye opp til en selv, om flørt og romantikk skal bli en del av sommernettenes intense eventyr.

Penger:
Penger ser ut til å få en fin utvikling, så en herlig sommerferie er sikret. Først i august kan økonomien bli påvirket av forhold som har å gjøre med hjem og jobb. Det behøver absolutt ikke føre til noen krise for din økonomi, men du kan bli nødt til å se ting fra en ny vinkel.

Sommerens leveregel: Samhold gir styrke!

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for steinbukken!

Vannmannen


Reiser:
Skal du reise på aleneferie, legg ferien din til juni om du kan. Det vil gi deg de største opplevelsene og minnene. Juli kan også være bra, særlig hvis du reiser med din kjære partner eller sammen med familien. Skal du reise i august, og spesielt i første delen, bør du ta hensyn til at endringer vil skje. Du kan oppleve forskyvninger, utsettelser eller avbestillinger.

Kjærlighet:
Det blir kjærlighet og romantikk på alle plan, og du kan selv velge og vrake det som passer deg best. Alle planetene som har med kjærlighet å gjøre, smiler lurt og intimt til deg. Det som starter som en uskyldig sommerflørt, kan så absolutt bli til et fastere forhold før sommeren er omme.

Penger:
Penger blir ikke den store prioritetssaken for deg denne sommeren. Det betyr at du har nok til å påkoste deg en herlig avvikling av ferien. Uansett hvor stor bankkontoen din er, kan det lønne seg å omgås penger med omtenksomhet og forsiktighet. Impulskjøp bør du for all del unngå.

Sommerens leveregel: Dette blir en riktig god sommer!

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for vannmannen!

Fiskene


Reiser:
Den beste tiden for ferie er før 23. juli. Har du barn, ta de med til en fornøyelsespark. Ikke bare vil de storkose seg, men du vil også more deg som et lite barn.

Kjærlighet:
Sommerforelskelser står i kø og venter på deg, og du treffer den ene beundreren etter den andre. Før sommeren er omme, har du enten funnet deg en ny kjæreste, eller du flytter sammen med den du allerede har. Nå blir det gøy, uteliv og dans på bryggekanten i lyset av nattens måneskjær.

Penger:
Penger kommer, penger går. Slik vil du oppleve det denne sommeren. Hvor mye du vil bruke til ferie, reiser og uteliv, er helt opp til deg selv. Din lykkeplanet Jupiter drysser klingende mynt over deg. Men husk, det kommer en hverdag, og den kommer allerede i begynnelsen på august. Men inntil da¿

Sommerens leveregel: Sommeren er bare herlig!

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for væren!

vrkv-79x70 tyrkv-79x70 tvillingenekv-79x70 krepskv-79x70 lvekv-79x70 jomfruenkv-79x70 vektenk-79x70 skorpionenkv-79x70 skyttenkv-79x70 steinbukkkv-79x70 vannmannenkv-79x70 vannmannenkv-79x70

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning