Sexy julegaver

Sexolog og sexpirator gir deg sine beste tips til sensuelle julegaver!

Publisert Oppdatert
Sexy julegaver er et godt alternativ for deg som ønsker å gi din kjære noe som er litt utenom det vanlige!

Overraskelse om morgen eller kveld

Sexpirator og redaktør for Cpunktet.no, Cecilie Kjensli, synes man skal gi bort sexy julegaver på morgenkvisten som en start på selve juledagen, eller som en fin avslutning på julekvelden etter at middag og pakkeutdelingen er over.

- Når roen har senket seg er det på tide med litt julekos, og har man energi til overs blir julenatten kanskje noe ekstra. Hvis ikke tar man det igjen i romjulen, foreslår Kjensli.

Sexolog ved Kondomeriet Kjersti Antonsen mener du bør gi kjæresten din en sexy gave når han minst venter det:

- Da er terskelen litt lavere enn om man hyper det opp to uker før fremføringen. Om han ser for seg deg opp ned i en strippestang kan det hende han blir litt skuffet om du bare vrikker litt på stumpen, sier Antonsen.

Stripping og playstation

Kjensli mener at det er veldig individuelt hva som er sexy, selv foreslår hun klippekort på sex:

- Finn på forskjellig ting du vet han liker eller syns er spennende, og trå til litt ekstra så han virkelig blir overrasket, sier hun.

Antonsen synes det er viktigere at gaven er personlig enn at det er en dyr ting.

- Men om man er litt utradisjonell kan man jo strippe litt for partneren. Etter at alle klærne er vekk er det bare å kaste seg over hverandre. Og om du har kjøpt en Playstation 3 han kan få etterpå blir han sikkert enda mer imponert, tipser sexologen.

En deilig kveld sammen

Sexpiratoren og sexologen vet iallefall hva de ønsker seg til jul fra sine kjære;

- Jeg ønsket meg orgasmemaskinen Magic Massager, eller den nye boostervibratoren elLove fra Fun Factory. Stilig undertøy han ville like å se meg i hadde også vært noe. Ikke fordi jeg trenger å bruke det til daglig, men for å glede han ved spesielle anledninger, sier Kjensli.

Antonsen vil ha en hel kveld avsatt alene med sin kjære;

- Et deilig varmt bad, god massasje, sjokoladedyppede jordbær, champagne og lignende. Jeg er en ganske klissete, romantisk person. Gi meg en het kveld på pleddet foran peisen og jeg er nok solgt! En billig investering er det også, sier hun.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning