Vent med å gifte deg

Du bør fylle 25 år før du gifter deg, da er sjansen størst for at ekteskapet holder, viser undersøkelser.

Publisert Oppdatert
Sjansen er nemlig større for et langvarig og lykkelig ekteskap dersom du venter til du er ferdig med studier og gifter deg når du er over 25 år.

Det finnes flere faktorer som påvirker hvorfor et ekteskap holder i lengde eller ikke. I følge Shine. yahoo.com er det fremfor alt disse tre punktene som påvirker fremtiden i ditt ekteskap:

Utdanning

Jo flere års utdanning en kvinne har, desto mindre er risikoen for at hun kommer til å skille seg. Og jo eldre man er, jo større sannsynlighet er det for at du er ferdig med utdannelse og studier.

Les også: De perfekte bryllupsfesten

Les også: Kjedelig i forholdet?- Utannede kvinner har en tendens til å være mer sikre på hvem de er og vil mindre trolig å flytte sammen med en man som ikke oppfyller deres krav, forklarer Terri Orbuch, forfatter av boken "Five simple ways to take your marriage from good to great".

Penger

Fordelene ved å gifte seg når man har egen økonomi handler om mer enn at man kjenner seg trygg, i følge Pepper Schwarts som har skrevet boke Finding your perfect match. Som selvforsørgende har du kontroll på egen økonomi og kan dermed unngå pengekriser i fremtiden. Dette er en god erfaring ettersom penger ofte er rot til diskusjon i mange ekteskap.

Du får også større erfaring med ansvar, og du blir flinkere til å håndtere ulike typer mennesker og situasjoner jo eldre du blir, noe som kommer godt med i ekteskapet.

Erfarenhet

Når vi er 25 år, har de fleste noen forhold bak seg og dermed et tydeligere bilde av hvilke type menesker man trives med og vil leve med. Den rette viser seg med tydeligere konturer.

Les også: Ærlig sex

Les også: Lett å få seg et nummer

Les også: Ha utrolig sex- Det kanskje viktigste aspektet med hvorfor man skal vente med giftemål, er at det er større sannsynlighet for at man vet hvilke mål og verdier man har, sier forfatteren av "The complete idiot's guide to intimacy", Paul Coleman.Kilde: Shine.yahoo.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning