Valentineshoroskop

Kanskje tiden fremover blir ekstra romantisk?

Valentineshoroskop

Valentineshoroskop

Publisert Oppdatert
Valentinerdagen 14.februar bør være rosenrød og romantisk. Men har du ikke hatt særlig hell i kjærligheten frem til nå, kan det jo hende at Amors piler treffer deg nettopp denne dagen?

Sjekk vårt spesielle Valentineshoroskop her!

Væren

(21. mars - 19. april)

Det har skjedd mye i universet i det siste, som får stor innvirkning på horoskopet ditt på denne store kjærlighetens dag. To viktige planeter har nettopp gått inn i ditt stjernetegn. Den ene er den ukonvensjonelle Uranus. Den andre, ja hold deg fast, er ikke noe mindre enn vår kjærlighetsplanet nummer én - Venus! Her trengs faktisk ikke flere ord. Du forstår nok selv at dette kommer til å bli en Valentinesdag hvor du tør å slippe deg helt løs i amorøse og lidenskapelige opplevelser.

Det eneste lille skjæret i sjøen er at din herskende planet, den libido sterke Mars, går såkalt baklengs, sett fra jorda. Dette kan gjøre deg noe mer reflekterende og kanskje litt usikker. En form for skal, skal ikke-holdning kan legge en demper på dagen. Men tøff og viljesterk som du er, er jeg sikker på at et slikt lite problem overkommer du, når du først har blinket ut den du vil erobre.

Valentines motto: Med begjær i blikket.


Tyren

(20. april - 20. mai)

Heldige deg! Du har lykkeplaneten Jupiter sterkt plassert i horoskopet ditt. Er det noe vi mennesker ønsker oss, så er det nettopp dette. Om du får alt du begjærer, vet jeg ikke. Men om du setter opp en ønskeliste for Valentinesdagen, skal du ikke se bort fra at universet tilgodeser deg med dine mest intime fordringer. Nå er det er nemlig slik at hell og lykke følger deg på din vei, nesten samme hvor du går.

Det er sjelden vi får både i pose og sekk. Men nå er det faktisk en tid, hvor det kan skje. Planeten Mars, som blant annet står for våre seksuelle lyster og drifter i astrologien, er sterkt plassert i ditt astrologiske hus eller område for forelskelser, flørt og korte amorøse opplevelser. For den single ligger det an til herlige eventyr. Men intim lidenskap ligger også godt til rette selv om du er i et forhold. Du vil ha en flott aften sammen med kjæresten. Noen vil også oppleve hemmelige stevnemøter den dagen.

Valentines motto: Mer enn hva hjertet begjærer.Tvillingene

(21. mai - 20. juni)
Kommunikasjonsplaneten Merkur er din rådende planet. Så snakketøyet har du som oftest i orden. Det er også noe som vil hjelpe deg om du vil oppleve den helt store Valentines-lidenskapen. Men det er mer som skjer på denne store dagen. Merkur står helt sammen med den store spirituelle kjærlighetsplaneten, Neptun. Dette kan bety flere ting, men at dette blir en dag hvor du nærmest kan forelske deg for forelskelsens skyld, skal du ikke se bort fra. Du er svært mottagelig for flørt og sensuelle blikk fra andre og setter stor pris på intim oppmerksomhet.

Men det kan også bety at du setter begrepet kjærlighet svært høyt. Du vil kun oppleve amorøse eventyr som bringer deg en dypere indre tilfredstillelse. Det kan også skje at du våkner neste dag med kjærlighetssorg om du ikke er realistisk. Om du søker kjærligheten, finner du den enten gjennom jobben, blant kollegaer eller gode venner. En dag hvor elskov står høyt i horoskopet ditt.

Valentines motto: Ekte kjærlighet er mer enn bare ord.Krepsen

(21. juni - 22. juli)
Gled deg kjære Kreps. Månen som symboliserer våre emosjoner, er din ledende planet. Den står utrolig flott plassert i horoskopet ditt på denne store kjærlighetens dag. Ikke bare at den befinner seg i et område som har direkte med flørt, forelskelse og romantikk å gjøre, men den står også sterkt plassert i det intense og erotiske stjernetegnet Skorpionen. Om du er singel, eller i et etablert forhold, blir kvelden og natten fylt med intens begjær og behag.

Selv om du i utgangspunktet er et hjemmemenneske, burde du unne deg en reise, eller dra et sted på denne dagen, om du har mulighet. Det vil sette en ekstra spiss på dine amorøse opplevelser, noe du sent vil glemme. Men du skal heller ikke se bort fra at du går hen og forelsker deg i noen på jobben, eller til og med i klassen, eller skolegården. Om så skjer, blir det ikke bare en overraskelse for dine kollegaer og venner, men også for deg selv!

Valentines motto: Kjærlighetens symbolikk.Løven

(23. juli - 22. august)

Med vitale solen, din ledende planet, sterkt plassert i kjærlighetshuset i horoskopet ditt, lover dette skikkelig bra for den store Valentinesdagen. Spesielt gjelder dette for de av dere som allerede er i et etablert forhold. Om du ikke er det, men på jakt etter den store kjærligheten, fortvil ei. Mulighetene er så absolutt til stede for at du også kan få de store lidenskapelige eventyrene.

For at det skal skje, bør du lulle opp for dine egne indre følelser.

Du kan ha en tendens til å blokkere dem inne i deg selv. Slipp dem løs, og du vil se at din naturlige sjarm erobrer nesten hvem som helst. En reise lover godt for denne dagen. Da skjer overraskende ting i kjærligheten. Drar du i utgangspunkt på en tur alene, ikke bli forbauset om du treffer noen som du stormforelsker deg i. For de etablerte, lover en hjemmeaften i intime og forførende omgivelser med stearinlys og et herlig måltid, den aller største nattlige opplevelsen.

Valentines motto: Et hjerte av gull.Jomfruen

(23. august - 22. september)

Kjærlighetssektoren i horoskopet ditt står sterkt på denne store elskovens dag. Hele horoskopet ditt lyser ut mot samvær med andre mennesker. Så om du er singel eller i et etablert parforhold, vil du ha et utmerket utgangspunkt for å kunne oppleve en Valentinesdag du sent vil glemme. Det er en spenning av amour og seksuelt begjær som kan gjøre denne dagen til en stor opplevelse, om det er den mer fysiske siden av kjærligheten du søker.

Men på den annen side søker du også romantikk på et dypere plan. Det er nesten som om du går rundt med lyserøde solbriller og nærmest kan forelske deg for forelskelsens skyld. Kanskje burde du la dine ellers så jordnære holdninger hvile, mens du lar deg sveve hen i forførende opplevelser av ubetinget kjærlighet. Men likevel skal du passe deg for at du ikke dagen derpå våkner opp med et splittet hjerte.

Valentines motto: La kjærligheten vise deg veien.Vekten

(23. september - 22. oktober)

Din herskende planet, vakre og sexy Venus, står sterkt plassert i et område i horoskopet ditt som har med lidenskap, sensualitet og parforhold å gjøre. Et bedre utgangspunkt kan man nesten ikke ha for en dag som Valentines hvor det er amour, elskov og kjærlighet som det hele egentlig dreier seg om. Nå skal du slippe deg løs og leve ut kjærligheten. Ikke bare på et ytre, men også på et indre plan.

Takket være vår energikilde nummer en, solen, vil også den single få vitalitet, gnist og flamme til å erobre et bankende hjerte. At du går hen og forelsker deg på denne selvsomme dagen, skal du slett ikke se bort i fra. Men det kan også være at du opplever et hemmelig stevnemøte. Eller at du vil holde din nye forelskelse for deg selv i en tid fremover. Slipp følelsene løs og la deg flyte med i amors begjærlige strøm av svermeri og eventyr.

Valentines motto: Det finnes bare en kjærlighet, men tusen etterligninger.Skorpionen

(23. oktober - 21. november)

Lykken smiler mot deg på denne store amors dag. Planeten Jupiter som bringer hell, overflod og ekspansjon, står sterkt plassert i horoskopet ditt for gjensidig kjærlighet, og spesielt for de som allerede er i et forhold. Nå kan du ønske deg alt hva hjertet ditt begjærer. At universet vil begunstige deg, er slett ikke umulig. Heller tvert i mot, ville jeg si. Du skal gripe de fine mulighetene som byr seg.

Men den single har også kjempefin anledning til å oppleve flørt, romantikk og intime opplevelser. Du er svært hengiven på denne dagen, og kan lett gå hen og forelske deg. At du forelsker deg for forelskelsens skyld, kan godt skje. På den ene siden, er det ikke noe galt i det. Men for det andre kan det være lurt og vite hva man begir seg inn på. Er du urealistisk og drømmende, kan du våkne opp neste dag ikke bare i kjærlighetssorg, men også skuffet over hva som har skjedd.

Valentines motto: Kjærligheten er som et spill hvor begge vinner.Skytten

(22. november - 21. desember)

Horoskopet ditt på Valentinesdag indikerer egentlig tre ting. Det ene er at du er mer reflekterende enn din vanligvis utadvendte og sprudlende personlighet tilsier. Hjem, familie og dine kjære ting opptar deg. Det andre er jobben din. Det du steller med til daglig ser lovende ut. Det tredje er selvsagt romantikk. Din personlige kjærlighetsplanet, den sexy og vakre Venus, står sterkt plassert i forhold til flørt, lek og forelskelser.

Er du i et parforhold, ser det ut som om en hyggekveld hjemme vil sette den beste rammen rundt denne Valentinesdagen. Å invitere venner til et trivelig lag, vil heller ikke være dumt. Er du singel, skal du gå ut og ha det gøy. At du da helt plutselig kan treffe noen du brått forelsker deg i, er ikke umulig. Uansett, overraskelser i kjærligheten blir det. Det kan også være at du blir involvert i et intimt forhold du ønsker å holde hemmelig. Skjult begjær, tanker og følelser er noe som opptar deg.

Valentines motto: På kjærlighetens vinger.Steinbukken

(22. desember - 19. januar)

Den største utfordringen for at Valentinesdagen skal bli den store dagen den er tenkt til å være, er at du ikke tenker på jobb, arbeid og karriere. Legg dette vekk. Nå skal du skikkelig kose deg på denne kjærlighetens store dag. I horoskopet ditt har du lykkeplaneten Jupiter sterkt plassert i et område som har med flørt, lek og uforpliktende forelsker å gjøre.

Samtidig befinner Jupiter seg i det sensuelle stjernetegnet Tyren, som er styrt av sexy Venus. Som du skjønner, ligger alt til rette for en dag med lidenskap, svermeri og en natt med elskov og intimt begjær. Om du er singel eller i et samliv, spiller liten rolle for dine amorøse opplevelser. Du velger selv den stien du vil følge og som fører deg til Amors mål. Samvær med gode venner vil sette en ekstra fin ramme rundt dagen. Om du vil gå ut på byen, eller invitere noen hjem, blir som det passer deg best.

Valentines mott: Kjærligheten - èn sjel i to legemer.Vannmannen

(20. januar - 18. februar)

At dette er en dag du vil markere, er sikkert. Hele horoskopet ditt skriker av jeg/meg-energier på denne store kjærlighetens dag. Initiativet for hva som skjer av begjærlige opplevelser og lidenskap, er det du selv som styrer. Nå har du kjærligheten i din hule hånd. Det er du som skyter ut Amors piler. Din selvtillit er stor, og med din indre sjarm har du ingen problemer med å erobre nærmest hvem du vil, eller oppnå dine mest intime ønsker.

Men når dette er sagt, kan det likevel lønne seg å ha en viss balanse, og ikke minst et realistisk syn på kjærligheten. For tiden er du også svært mottagelig for andres følelser og emosjoner, og kan faktisk forelske deg for forelskelsens skyld. Dette gir de herligste opplevelsene og de deiligste svermeriene, men det kommer også en dag i morgen. Søker du kjærligheten, bli ikke forbauset om du finner den i nabolaget, eller i forbindelse med undervisning og skolegang. En reise ser også bra ut.

Valentines motto: Kjærlighet er kjærlighetens belønning.Fiskene

(19. februar - 19. mars)

Valentines dagen kan bli en stor og flott opplevelse for deg. Din rådende planet, Neptun som er den som viser veien til ubetinget kjærlighet, har nettopp gått inn i ditt eget stjernetegn. Så med dette er egentlig scenen allerede satt for denne store lidenskapens dag. I tillegg, står din personlige kjærlighetsplanet, den sprudlende og ungdommelige Merkur, tett sammen med Neptun. Da sier det seg selv at de mest amorøse og romantiske opplevelsene ligger meget godt til rette, både i samliv og for den single.

Men det er enda mer i horoskopet ditt på denne flotte dagen. Vakre og sexy Venus har også en herlig innflytelse på hva som kan, og muligens vil skje før natten er omme. Dine emosjoner er sterke, og din trang til intimt samvær med andre, er stor. At du kan oppleve alt dette, er absolutt mulig. Men husk, initiativet må komme fra deg selv. Å sitte å vente på at andre skal sette ting i gang, fører ingen steder hen.

Valentines motto: Kjærligheten gjør alle harde hjerter myke.Horoskopet er levert av Astrolom.noVaren Tyren Tvillingene Krepsen Loven Jomfruen Vekten Skorpionen Skytten Steinbukken Vannmannen Fiskene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning