Trippel orgasme!

4 steg til himmelsk nytelse!

Publisert Oppdatert
Selv om flere kvinner enn menn sliter med å få orgasme har vi ett fortrinn - nemlig at vi har mulighet til å få flere orgasmer på rad, siden vi ikke trenger like mye tid som mannen til å bli klar igjen etterpå. Lyst til å prøve?

Følg disse stegene - alene eller sammen med kjæresten:

Steg 1: Kom i gang
Du har større sjanse for å få orgasme, og komme flere ganger, hvis du har blitt opphisset av seksuelt stimulerende musikk, lys, massasje, filmer eller hva det er du trenger for å bli tent. Jo mer tent du er før berøring, jo lettere er det å få en eller flere orgasmer.

Steg 2: Bruk god tid
Når du først er kommet i det rette humøret, er det på tide å øke intensiteten. Enten du er alene eller sammen med partner, skal du stryke på kroppen din, leke med sensitive områder som for eksempel puppene og nakken. Når kroppen responderer på berøring, beveg deg ned til berøring av kjønnsorganet. Vent med penetrasjon! Når du forsøker deg på flere orgasmer på rad, er det ofte mest effektivt å ha den første med direkte klitorisstimuli. Denne får du best via vibrator, oralsex eller å bruke fingrene. Ta det rolig og prøv å utsette orgasmen til du ikke greier å holde igjen lenger.

Ved å holde igjen like før orgasme øker du mengden av seksuell spenning som skyller gjennom kroppen. Dette øker ikke bare sjansen for en eksplosiv første orgasme, men forbereder deg også på flere. Kroppen din forventer etter e orgasme at du godt kan ha fler, fordi du har "trent" den opp til å nå klimaks.

Steg 3: Bruk musklene
Er du ikke helt der ennå? Forsøk å trekke sammen skjedemuskulaturen. Hvis du gjør sammentrekningene rytmisk samtidig som nytelsen øker, kan du faktisk frembringe en orgasme. Studier viser også at kvinner som vet hvordan de skal bruke skjedemuskulaturen har lettere for å få flere orgasmer på rad.

Steg 4: Stimuler på nytt
Begynn å stimulere klitoris igjen cirka 30 sekunder etter din første orgasme. Ved å gjøre dette benytter du deg av at kroppen allerede er i "beredskap". Hvis klitoris er for følsom med en gang etterpå, kan du gå tilbake til andre områder av kroppen du stimulerte i steg nummer 2. På denne måten beholder du den seksuelle energien.

Når du er klar kan du forsøke samleie samtidig som du eller han stimulerer klitoris. Igjen kan kniping av skjedemuskulaturen være effektivt. Det er viktig å ikke ha altfor store forventninger, hvis du overfokuserer vil du ha vanskelig for å få orgasme. Slapp av, nyt det og orgasmen vil komme lettere!

Kilde: Redbookmag.com or_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning