Slik møter du den rette!

Coach Vibecke M. Garnaas møtte ham når hun minst ventet det! Her er hennes tips.

Publisert Oppdatert
Om du er singel og tenker at 'den rette' aldri kommer til å dukke opp, skal du vite at det kommer til å skje - også med deg!

Du tiltrekker deg ham

Master NLP Coach Vibecke M. Garnaas var ungkaren-deltaker i 2003, og har dermed personlig erfaring rundt hva som skal til for å tiltrekke seg den rette!

- Jeg fant faktisk mannen jeg er gift med i dag samme høsten som programmet ble vist, og da hadde jeg jobbet mye med meg selv etter innspillingen. Jeg gikk fra å lete etter en kjæreste til å tiltrekke han til meg. Det er stor forskjell, sier coachen til Kvinneguiden.
 • Dette er drømmemannen
 • Slik finner du drømmemannen
 • Få en sexy kjæreste

 • I dag jobber hun med å hjelpe andre mennesker mot et bedre liv, og tema som å møte den rette er da også svært relevante. Samtidig understreker hun at det er vanskelig å finne mannen i ditt liv når utgangspunktet ditt er at du er "ensom, og en partner ville løst problemene".

  - Sjansen for å møte drømmemannen, når du befinner deg i en slik situasjon, er liten. Fokuset bør da være rettet innover og bevisstgjøre hvilke egenskaper du innehar som tillater deg å finne glede i situasjonen du befinner deg i. Dette vil løfte deg som person og omgivelsene vil respondere deretter, og først da er du klar til å tiltrekke deg "mannen i ditt liv", sier Garnaas.

  Hva er viktigst å tenke på når man ønsker å møte en fremtidig kjæreste?

  - Det første spørsmålet du bør stille deg er: "Hvorfor ønsker jeg å finne en kjæreste?". Svaret er avgjørende i forhold til om du er klar til å innlede et forhold eller om du trenger å jobbe mer med deg selv. En kjæreste skal ikke være avgjørende for hvor fornøyd du er med livet ditt. Det skal være noe du tilfører livet ditt fordi du ønsker det og ikke fordi du prøver å dekke et behov, sier coachen og fortsetter;

  - En annen viktig ting å tenke på er om man er ferdig med tidligere forhold. Har du klart å gi slipp på alle følelser relatert til tidligere forhold? Vi danner usynlige følelsesbånd til tidligere partnere, og når disse blir brutt skaper det et sår som må få tid til å gro før vi er klare til å innlede et nytt forhold. Det positive er at du kan bevare lærdommen selv om du gir slipp på følelsene, og det vil gjøre deg mer bevisst på hvilke egenskaper du ønsker at drømmemannen din skal ha, råder Garnaas.

  Se opp for fallgruver

  Lurer du på hvordan du skal ta kontakt med fremmede for å gjøre et lite "fremstøt"? Det finnes en del uskrevne regler som man bør være bevisst på med hensyn til å ta kontakt med potensielle kjærester.

  - Du bør da være klar over hva du er på jakt etter. Leter du etter drømmemannen så bør du forholde seg til disse, og da spesielt i begynnelsen, sier coachen.

  Her er noen av fallgruvene:
 • Usikkerhet: Kroppsspråket utgjør hele 58 % av all kommunikasjon, så sørg for at holdingen din utstråler selvsikkerhet.
 • For tilgjengelig: Menn liker å jakte, så legg ikke for mye følelser i første, andre eller tredje møte.
 • Desperat: Unngå å fortelle for mye om familiedrømmer.
 • Alkohol: Snøvling og repeterende fortellinger virker mot sin hensikt.
 • Rollespill: Vær deg selv!
 • Øv på bedre selvtillit

  - For å få mer selvtillit på "sjekkeområdet" er det viktig at du finner ut hva din styrke er. Finnes det situasjoner hvor du viser mot og har selvtillit? Få kontakt med disse følelsene i vanskelig situasjoner og de vil hjelpe deg med å overkomme frykten. Det er frykten som holder oss tilbake, og den kan kun overvinnes ved å omfavne den, mener coachen.

  - Øv på vanskelig situasjoner med hjelp fra bestevennen din, og gjør det til en vane å utfordre deg selv i hverdagen. Dette vil gjøre fremtidige møter mer forutsigbare samtidig som du finner styrke i alle de hendelsene hvor du utfordret deg selv. Husk; den som intet våger intet vinner, sier Garnaas.

  Hvor tror du man i det hele møter andre mennesker som kan være interessert i det samme?

  - Man har som regel en god formening om hva drømmemannen er interessert i, og den beste måten å møte mennesker med denne interessen på, er å oppsøke steder hvor denne interessen kan dyrkes. Internett gir oss flere muligheter, men bør ikke være den eneste formen for kommunikasjon. Vi trenger å bruke alle sansene våre når vi skal tiltrekke oss en partner, tipser coachen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning