Slik forblir du singel

Det kan være en god grunn til at du aldri finner deg en kjæreste..

Publisert Oppdatert
Til deg som absolutt ikke ønsker deg noe kjæreste akkurat nå; dette er saken du skal lese! Og for deg som er frustrert fordi du aldri får deg kjæreste, kanskje er grunnen at du har gått i disse fellene?

Arrogant med dårlig ånde..

Vil du helst slippe å finne deg en ny partner? Da skal du være en real besserwisser; en upålitelig, uforskammet, humorløs og arrogant person! Dette vil garantert skremme bort alle potensielle beilere..

Egenskapene over er nemlig de absolutt verste for andre single, det skriver Expressen.se.

Det er den svenske datingtjeneste Parship.se som har spurt 13 000 personer over hele Europa hva de synes er det absolutt minst attraktive hos andre single personer.

På listen finner vi til og med "gift", "dominerende personlighet" og "dårlige tenner".

- Å ikke pusse tennnene slik at man har dårlig ånde, er en bra måte å forhindre at du møter nye kjærester, sier datingkonsulenten Marie Hagberg til Expressen.se.

Hun har sammen med Nina Jansdotter skrevet boken 'Kunsten å mislykkes med sin date'

Selvsentrert

Hvis du ikke vil ha kjæreste, skal du være veldig selvsentrert og prate masse om deg selv, ikke stille daten din spørsmål og ikke lytte til hva han sier til deg. Fortsett å bable i vei om deg og ditt til ørene hans blir såre, så skal du se at du slipper å ta ham med deg hjem!

De svenske forfatterne gir humoristiske tips om hvordan man ødelegger for seg selv på en date;

- Det er som oftest mennene som gjør den grove feilen at de prater non-stop om seg selv, seg selv, seg selv, seg selv og seg selv. Det er så gørrkjedelig og turn off at man helst bare vil rømme derfra så raskt man bare kan, sier Hageberg.

- Et annet eksempel er om man sjekker opp andre eller prater i mobilen under daten.

Slik lykkes du

Vil man derimot lykkes under daten, er Hagbergs beste tips tvert imot hva man vanligvis pleier å høre, nemlig å "være seg selv". Det holder ikke, i følge forfatteren.

- Jeg pleier å si at du istedet skal være en bedre versjon av deg selv! Anstreng deg! Du kan tidsnok sitte å prate om dine spesialinteresser når du har fanget daten din, sier forfatteren.

Og om du har noen av de dårlige egenskapene nevnt over, er det viktig å jobbe med dette dersom du ønsker deg kjæreste.

- Om det ikke en sykdom som ligger bak, bør du ta deg selv i nakken og forsøke å jobbe med problemet. Kanskje har du andre gode egenskaper som kan kompensere for problemene dine, sier Hagberg og tipser om å gå på biblioteket;

- Det finnes et hav av ulike datingbøker. Les litt hver dag, da kan du faktisk ikke unngå å forbedre deg, i allefall en smule.

Kilde: Expressen.se

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning