Sexy begynnelse

Det viktigste ligger i startfasen. Slik er det perfekte forspillet!

Publisert Oppdatert
Hvis dere ikke er ustoppelig kåte og gale etter hverandre er det som oftest nødvendig med et aldri så lite forspill før dere begynner "på ordentlig". Her får du tipsene!

Kyssing

La ham kysse deg over hele kroppen og kose med dine følsomme områder. Dere vil bli overrasket når dere oppdager nye erogene soner sammen, for eksempel på halsen eller på innsiden av lårene. Og det føles superdeilig når han kun lar de myke leppene sine gli over kroppen din! Sørg for å gi han samme behandling etterpå.

Slikking

Tungen er deres beste verktøy når dere utforsker hverandres kropper. Talentfulle elskere vet at tungen kan gi en kvinne orgasme. Han kan for eksempel starte med halsen din, over på ørene og jobbe seg nedover mot navlen og magen din, fortsette på lårene, på rumpa og hele tiden holde tungen våt og flat og avslappet mens han leker seg med kroppen din.

Kjæling

Spontane bevegelser er deilig da vi kvinner sjelden ignorerer små tegn på oppmerksomhet også utenfor soverommet. Hvis han for eksempel masserer dine erogene soner med hendene sine når dere lager middag på kjøkkenet, er det lurt av deg å gi beskjed om at du liker det!

Kloring

Små og lette kloretak på ryggen og rumpa, eller lett kløing med fingertuppene føles deilig. Dette skal gjøres delikat og forsiktig slik at begge blir opphisset.

Biting

Om han ønsker å bite deg lett på ørene, halsen, innsiden av lårene, på brystvortene eller rumpa, kan dette være veldig deilig, men det skal gjøres forsiktig! At det er litt vondt kan bare være positiv, men hvis det bare er vondt er det ikke like stas.

Rising

La ham varme deg opp med å stryke deg på rumpa med håndflatene for så å rise deg lett og tirrende. Rising er kilden til seksuell nytelse for mange kvinner som liker å føle seg litt som en "slem jente" mens han "straffer" henne. Rumpa er full av nerver som gir deg en intens følelse, så han må ikke slå deg for hardt. Si fra at han skal stryke deg litt innimellom også!

Vibrering

En vibrator kan være deilig for begge to! Dersom du legger vibratoren på dine erogene soner og lar ham få komme borti med penis eller pung, kjenner også han at vibreringen føles bra.

Blåsing

Varm pust på sensitive soner er en veldig god måte å tirre hverandre på. Dere kan også tirre hverandre med andre metoder som å stryke hverandre med et tynt silkeskjerf mens dere puster varmt på huden.

Nedkjøling

Hvorfor ikke be ham ta en isbit i munnen sin og leke med den rundt skulderbladene dine og magen din? Dette kan gjøre at du blir tirret og kåt samtidig. Dessuten er det ekstra deilig når han varmer deg igjen etter nedkjølingen!Kilde: realsextips.comvo320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning