Sexen han drømmer om

Dette bør du vite om dersom du vil ha typen til sengs!

Publisert Oppdatert
Hvis du tror at menn blir kåte på null komma niks, da tar du grundig feil. I følge den amerikanske psykologen og sexterapeuten Geoffry White, kan menns sexlyst endres fra dag til dag, på grunn av hormoner og stressnivå. Psykologen har tipsene om hvilken sex menn foretrekker og på hvilket tidspunkt de helst ønsker å bli tilfredstilt:

Dyrisk sex

Typen din kan være klar for skikkelig dyrisk og vill sex etter at han for eksempel har vært på trening og gjort det bra, gjerne i en konkurranse! Psykologer mener at når menn vinner i sport, øker testosteronnivået i kroppen, og dermed blir han klar for ekstra vill sex.

Er typen din lysten om morgenen når du er trøtt? Dette er fordi testosteronnivået er høyt når han våkner, sexlysten hans bygger seg som oftest opp til maks fra klokken 5-6 om morgenen til klokken 10 om formiddagen.

Supersensuell sex

Vi kvinner er ikke de eneste som elsker rolig, sensuell og intim sex. Faktisk er en av de hyppigste klagene fra menn at kvinner ikke tar nok på dem under sex, noe som er en vanlig måte å opprettholde nærheten i forholdet på, i følge The Hite Report on Male Sexuality.

Undersøkelser viser at menn ønsker denne typen intimitet etter å ha opplevd noe nytt eller uvanlig. Om du opplever noe uvanlig sammen typen din, frigjør dette dopamin i kroppen som trigger seksuell lyst i kroppen hans, forteller psykologen.

Om dere opplever noe skremmende kan dette også trigge hans behov for sensuell og nær sex med deg. Så neste gang dere gjør noe nytt sammen, enten dere er på ferie et nytt sted eller driver med en spennende aktivitet sammen, prøv å forføre ham med rolige, deilige og sensuelle bevegelser. Kama Sutra-stillingen Yab-Yum kan passe fint her:

Sitt på fanget hans ansikt mot ansikt mens dere har krøllet bena deres rundt hverandre. Dere får god øyekontakt og kan bruke hendene som dere vil mens kjønnsorganene deres har kontakt hele tiden. I denne stillingen får han både se og ta på kroppen din, og det gir deg direkte stimulanse på klitoris slik at du får lettere orgasme.

Latmanns-sex

Om typen din har hatt dårlige opplevelser med andre mennesker, enten irritert seg over noen slektninger, sjefen eller andre, er sjansene store for at han ønsker seg sex der han slipper å gjøre noe særlig.

Angst og negativitet gjør at kroppen bruker opp mye av både dopamin og testosteronlageret sitt, og dette kan føre til at han kanskje ikke vil orke å gjøre så mye selv under sex.

Prøv dette trikset: Sitt oppå han og ri ham, hopp av fra tid til annen og slikk ham mellom lårene, på pungen og rundt navlen. Dette vil få blodsirkulasjonen hans skikkelig i gang.

Etterpå kan du sette deg bak-frem, slik at du har ryggen din mot ham, mens du holder hendene dine på lårene hans. Dette er som doggy-style-stillingen bortsett fra at han får ligge å se på deg og slipper å gjøre så mye jobb. I tillegg får han nyte synet av din vakre bakdel som gjør han enda mer kåt.Kilde:Cosmopolitan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning