Sex på ferie

Ferietid er tid for kjærtegn og kos. Sjekk hvordan dere bruker tiden best mulig!

Publisert Oppdatert
Det er ikke dumt å prate med hverandre og lytte, selv om dere ikke er enige.

Danske Ekstrabladet.dk mener at småting som å smøre hverandre inn med solkrem før dere drar på stranden, gi hverandre spontane kyss, og å ta på hverandre når dere har tid til det, er veien å gå. Slik varer forspillet hele dagen...

Sexolog Signe V. Bentzen forteller til avisen hva som er det viktigste å tenke på.

Les også: Sex i det fri

Les også: Sex opp hverdagen

Les også: Ferie gjør oss mer forelsketLe og prat

Ingen blir lidenskapelige hvis de er sure og stresset. Derfor kan det være bedre å plaske sammen i sjøen fremfor å gå på museum sammen.

Drikke

Vann er bedre enn alkohol før sex, slik at man holder seg våken og klar! Forsøk derfor å begrense alkoholinntaket, i alle fall på dagtid.

Hverdag til side

Om vinteren og våren har gått med til mye viktige ting i hverdagen, er det viktig å skille på hverdag og ferie. Tenk at det er ferie, og at tiden sammen da skal nytes. Forsøk å finne feriefølelsen selv om dere ikke reiser bort, for eksempel kan dere nyte en lang og god frokost i sengen, ta med dere et pledd og piknikkurv ut i hagen, eller gå på konsert eller festival.

Barn kan leke

Har dere barn, vil de helt sikkert like å bruke tid sammen med venner. At ungene leker og er opptatte av alt det nye som skjer rundt dem, gir samtidig mor og far en kjærkommen mulighet til å få snakket sammen og kose med hverandre. Kanskje kan dere inngå en allianse med de andre foreldrene, slik at hvert par får en kveld for seg selv?

Komplimenter

Småting som "Gud, du er så vakker!" når man står opp om morgen, setter faktisk standarden for resten av dagen. Sørg for å få partneren din til å føle seg verdsatt, han vil gjøre det samme for deg.

Romantisk bad

Dagen kan gjerne avsluttes med et deilig bad og med å smøre aftersun-krem på hverandre. Kanskje dere kan ta et glass vin på balkongen før middag?

Kilde: Ekstrabladet.dk smiling-sex220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning