Romantisk sex

Julen er tid for sexy romantikk..

Publisert Oppdatert
Det finnes mange romantiske sexstillinger og par finner som regel sine favoritter.

Sex og romantikk

I julen kan det hende at romantikken blomstrer litt ekstra for mange, da er det kjekt å vite hva man har å velge i mellom. Kanskje er det på tide å tenke litt utenfor boksen? Her får du noen romantiske sextips!

  • La han sitte oppreist i sengen på knærne mens du rir på toppen. På denne måten kommer dere nær hverandre og kan kose og klemme samtidig som dere nyter hverandre.
  • Misjonæren er undervurdert! Dette er en intim og romantisk stilling som begge kan nyte til det fulle mens man ser på hverandre. Enda bedre blir den om kvinnen legger en stor pute under rumpa for å få bedre støtte.
  • Hvis du ønsker å ri ham litt mer intimt, kan du snu deg med ryggen mot ham. Deretter legger du deg ned på rygg over brystet hans mens du lar ham stimulere klitoris med hånden sin.
  • Bakfra er en rå sexstilling. Denne kan derimot myknes opp ved at du istedet for å stå bøyd fremover, reiser deg opp og står på knærne lent inntil ham. Slik kan han kysse og kose med halsen din.
  • Skje-stillingen er også intim og koselig. Du ligger på siden mens han ligger bak deg. Slik får dere begge komme nær hverandre og kjenne på hverandre.
  • Sex i badekaret er ikke bare vått og varmt, det kan også være veldig romantisk. Uansett klisjè; bruk gjerne en kveld sammen hvor du tenner stearinlys ved badekaret, fyller det med roseblader og inviterer han på et bad.


Romantisk2-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning