Øv deg til bedre orgasme

Slik får du en sterkere og dypere orgasme!

Publisert Oppdatert
Orgasmen oppleves forskjellig fra person til person, og fra gang til gang. Å beskrive konkret hvordan en orgasme oppleves er nesten umulig.

Les også: Fri og fantasifull sex

Les også: Våg å ha villere sex

Les også: Få seksuell selvtillit


Ifølge Onani.no beskriver kvinner orgasmen på følgende måte:
 • En spenning som bygger seg opp og går over til en intenst deilig følelse som begynner i klitoris og sprer seg utover hele underlivet.
 • Ofte beskrives det som en varm, kilen, eller en elektrisk følelse som sprer seg utover, noen ganger begrenset til kjønnsorganet. Andre ganger hele den midtre delen av kroppen, og andre ganger til hele kroppen.
 • Tilsynelatende er det en større andel kvinner enn menn som får en orgasme som innbefatter hele kroppen. Men dette kan også skyldes at menn generelt er mer redde for å la seg rive med og derfor ofte slår på en psykologisk sperre uten engang å vite det selv.
 • En del, men langt fra alle kvinner er i stand til å kjenne sine egne muskler i underlivet trekke seg sammen under orgasmen.
 • Langt flere kvinner enn menn er i stand til å få en ny orgasme kort tid etter den første, uten å synke ned til bunnen for å begynne oppbyggingen på nytt (multiorgasme). Dette er riktignok ikke noe alle kvinner kan få uten videre, og det er heller ikke noe noen kvinner får hver gang.
 • Slik får du kraftigere orgasmer:

  1. Kjenn din kropp og deg selv
  Det er en fordel å eksperimentere litt på egenhånd først, slik at du finner ut hva du virkelig liker.

  2. Ta kontroll over din egen seksualitet
  Kunnskap er makt, og ved å innhente info om sex vil du også skaffe deg mer kunnskap og på den måten være bedre skikket til å få flere og bedre orgasmer.

  3. Slipp hemningene
  Ikke vær redd for å lage lyder eller prøve nye stillinger.

  4. Ikke vær redd for å eksperimentere og prøve deg frem
  Rom ble ikke bygget på en dag, og du vil heller ikke oppleve at sex kan bli så godt det kan bli uten at du først bruker tid på å prøve og feile. Prøv alene, men også sammen med en partner. Prøv berøringer på nye steder, bruk tungen på andre ting enn partnerens munn og ikke begrens sexlivet til soverommet.

  5. Tenk forspill
  Det er nemlig for mange kvinner selve nøkkelen til en kraftigere orgasme. Den kraftige orgasmen kommer for mange først når man har vært opphisset en stund først. Den lades opp av at man blir pirret, ertet og kost med.

  6. Fokuser på det du/dere holder på med
  Uansett hva man holder på med, så lykkes man best om man legger sjelen i det man driver med. Det samme gjelder sex.

  7. Steng verden ute
  En telefon som ringer på feil tidspunkt er en skikkelig lystdreper. Det samme kan en TV som står i bakgrunnen være.

  8. Ta gjerne i bruk sexleketøy
  Det finnes utallige sexbutikker i landet, både på nett og rundt omkring i byen. Det trenger ikke å koste stort, og man kan ofte ta i bruk ting man allerede har hjemme, som for eksempel karamell- eller sjokoladesaus. Eller massasjeolje?

  Ikke bare kan det være pirrende; både massasje og mer avanserte sexleketøy kan gi en orgasme som skiller seg fra andre orgasmer ved at de faktisk føles helt annerledes. Dessuten er det mange som mener at kombinasjonen sexleketøy og en dyktig partner er den virkelige nøkkelen til den ultimate orgasmen.

  Kilde: Onani.no
sterkere_Hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning