Nå klimaks sammen!

Drømmer du om å få orgasme samtidig som kjæresten din? Det er fullt mulig...

Publisert Oppdatert
Når man er i et forhold, er det ganske lite som når opp til den intense følelsen det er å ha synkronisert sex, der begges nytelse står i fokus. Hovedmålet - to samkjørte orgasmer, betyr at dere kanskje kan oppleve den beste sexen det overhodet er mulig å ha!

58 prosent av leserne av det amerikanske magasinet Cosmopolitan, forteller at de kun opplever orgasme under oral stimulering og ikke under samleie. Skal dere komme samtidig under samleie, må dere ha god trening, og det enkleste kan derfor være at du forsøker å lære deg noen triks slik at du får orgasme med kjæresten. Å få til dette kan ta tid, og først og fremst handler det om å være trygge på hverandre slik at dere tør å utfolde dere og fortelle hverandre hva dere ønsker og liker.Les også: Sex med ny type

Les også: Bruk hjernen-bli steinkåt!

- Det er lettere å nå klimaks under oral- og vanlig stimulering fordi partneren din fokuserer på klitoris. Mange kvinner oppnår aldri orgasme uten klistorisstimulering, og i mange stillinger får du lite eller ingen stimulering på klitoris hvis du ikke selv stimulerer deg med egne fingre, sier forfatter av boken "He comes next", Ian Kerner.

Så for å få orgasme under samleie, må du forsøke å gjenskape den følelsen du får gjennom oralsex eller fingersex. Enten ved å guide ham til å stimulere deg mens han tar på deg, eller du kan ta saken i egne hender.

Les også: Opphissende tips

Les også: Romantisk sex?

Les også: Vis dette til kjæresten din!


Her får du sextipsene til forfatter Ian Kerner:
  • Bruk ekstra glidemiddel for å få frem varmen og våtheten du opplever fra munnen hans under oralsex. I tillegg er det smart å begynne sakte.
  • La ham komme bare halvveis inn i deg i begynnelsen, slik simulerer dere den grunne penetreringen fra munnen eller hendene hans.
  • I det han går dypere inn i deg, ta på deg selv slik at du blir stimulert både på innsiden og utsiden. Med litt øvelse vil orgasmen komme naturlig.
  • Når du først klarer å komme under samleie, skal dere forsøke å komme samtidig.
  • For noen kvinner er ikke problemet å få orgasme, men at mannen kommer for tidlig, eller at de kommer lenge før mannen og har vanskeligheter med å fortsette sexen etter dette så han kan få orgasme. De fleste kvinner trenger minst 10-20 minutter for å nå klimaks under samleie, og mange menn trenger to minutter! Derfor er kan det være lurt å begynne litt i forveien om du er kvinne.
  • Få ham til å slikke deg eller onanere deg i rundt 10 minutter før dere begynner samleiet.
  • Når dere skal begynne samleiet, kan det være lurt at du setter deg oppå han med en gang slik at du oppnår klitorisstimulanse og blodsirkulasjonen blir kraftig nedentil. Om han er i ferd med å komme for raskt, trekk deg unna og ta en kort pause mens dere koser.
  • Hopp på ham igjen og fortsett den deilige stimulansen, ikke opp og ned, men frem og tilbake oppå ham.
  • Så hva om han fremdeles kommer før deg? Ikke gi opp eller bli umotivert de første gangene dere prøver dere. Jo mer og oftere dere når klimaks sammen, jo lettere vil det bli etterhvert.


  • Kilde: Cosmopolitan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning