Liten penis best?

Sex kan bli godt uansett, det kommer bare an på teknikk. Slik får dere max utbytte av sex uansett penisstørrelse!

Publisert Oppdatert
Mange menn bekymrer seg for størrelsen på penis, men det ironiske er at en liten penis for mange kvinner er mye bedre enn en stor penis!

For mye av det gode

Pornostjerne Caroline Andersen mener at en stor penis kan være en ulempe både for kvinnen og mannen. En lang penis kan støte hardt mot livmoren, og rett før menstruasjon er kvinner ekstra følsomme for dette;

- Mannen må passe på dybden på støtene sine og ikke "peise på". Ikke velg stillinger som forsterker problemet, som for eksempel bakfra eller å ligge på ryggen med beina i været. Et godt alternativ er en sidelengs stilling, hvor du ligger på siden med øverste benet bøyd, og han står på knærne med et ben på hver side av føttene dine. Du må bruke bena og hendene til å styre og signalisere til mannen. Det kan hjelpe å prioritere oppvarming og forspill. Bruk gjerne fingre for å bearbeide skjeden, tipser Andersen.

Journalist i Cupido, Hanne Grasmo, forteller at nye, tykke penisringer som fungerer som en slags smultring kan gjøre støtene kortere.

Hun mener også at dersom kjæresten har veldig stor penis, er det mulig å utvide skjeden eller analåpningen - med mye trening vel og merke.

- For å utvide bredden bør du bruke mye glidemiddel, du bør også kjenne mye kåthet og bruke mye tid, råder Grasmo.

"The motion of the ocean.."

En manns bekymring rundt om penisen hans er for liten er gjerne et større problem for han enn for deg - du kan nemlig bli tilfredsstilt uansett:

- En liten penis er null problem, kvinnen trenger ikke større enn en lillefinger om den brukes rett. Lær deg å knipe, finn stillinger der penis stimulerer klitoris eller urinrørsåpningen best. Prøv også stillinger der du spriker mest mulig med bena så han kommer til bunns. Men fingre og dildoer er jo fine ekstra-redskaper om du av og til vil fylles ut, tipser Grasmo.

Andersen mener at sexleketøy alltid kan fungere som krydder på soveværelset uansett penisstørrelse. Men er den liten bør dere velge stillinger hvor dere får mest mulig ut av det som er.

- Dype støt bakfra der du senker brystet helt ned på madrassen eller misjonær med bena opp og hvilende på skuldrene hans. Denne blir ekstra effektiv om du legger en pute under hoftene dine, eller at du holder fast i anklene dine, tipser Andersen.

- En ridestilling der du kan sitte dypt og godt og gni deg frem og tilbake er også bra. Legg da en pute under rumpa hans, så blir det desto dypere penetrering, pluss at det blir lettere for deg å stimulere klitoris mot huden hans mens du rir frem og tilbake, sier hun.

Pen penis

Andersen mener også at en ekstra fordel ved en liten penis er at det blir mindre skummelt å prøve analsex.

- Møter med mini-utrustede karer kan godt ende i flotte og svært vellykkede anal-seanser, mange kvinner får de aller sterkeste klitoral-orgasmene under analsex, sier hun.

I tillegg tror hun at kvinner er mer opptatt av en "pen" penis enn størrelsen på den;

- En ren og veltrimmet utstyrspakke er langt viktigere enn størrelsen, avslutter Andersen. ut320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning