Les kroppsspråket hans

Lurer du på hva han tenker og hvordan han har det, skal du ta en titt på hendene hans.

Publisert Oppdatert
Mennesker bruker to måter til å kommunisere med hverandre på. Den ene er det verbale språket vårt. Det er det vi sier til hverandre og som vi kan oppfatte ved å lytte. Den andre måten er det nonverbale språket, eller nærmere bestemt kroppsspråket. Det har blitt hevdet at kroppsspråket kommuniserer mer enn det verbale språket, men dette er et omstridt tema.

Viktig språk

Uansett er de fleste enige om at kroppsspråk er viktig i de fleste sammenhenger. Jobbintervjuer er for eksempel en situasjon hvor det gjelder å gjøre et bra inntrykk, og da er det veldig viktig at kroppsspråket først og fremst har sammenheng med det du sier. Andre situasjoner kroppsspråket er viktig er for eksempel presentasjoner du skal avholde, viktige møter, og ikke minst den første daten.

Les også: Perfekt hjemmedate

Les også: Lær deg kroppsspråket

Les også: Imponer ham med kroppsspråketDet er ikke i alle romantiske sammenhenger det er så lett å snakke om ting, da er det greit å kunne lese kroppspråket til mannen. Og da er hendene hans et godt sted å begynne:

OK-tegnet

Når han er fornøyd med hvordan ting går, vil han kanskje lage et OK-tegn med tommelfinger og pekefinger uten at han er klar over det selv. For eksempel kan han hvile hånden mot bordet og gjøre tegnet ubevisst dersom daten går bra.

Håndflater

Om han lar fingertuppene på høyre og venstre hånd røre mot hverandre, kan dette være et tegn på at han føler seg overdanig, og det kan være vanskelig å få ham til å lytte til deg. Er det derimot luft mellom hendene hans, er han selvsikker, men også ivrig etter å høre din mening.

Langefinger

En mann kan ubevisst rekke deg langefingeren, for eksempel om han klør seg i ansiktet, når han er urolig eller misfornøyd.

Kjærlighetssignal

Selv om han ikke har sagt de tre ordene, kan fingrene hans gjerne gjøre det. Når han føler sterkt for deg, vil han gjerne ubevisst lage et kjærlighetssignal med hendene; sitte med albuene på bordet og ta ene hånden på den andre armen mens han stryker seg litt på armen.

Kilde: Wikipedia, Cosmopolitan.com Kroppssprk220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning