La oss snakke om SEX!

De tre frittalende bloggdamene fra "Walk of shame" gir deg sine beste sextips!

Publisert Oppdatert
Hvis du er lei samme, gamle leksa i sengen med typen - eller den heldige utvalgte for kvelden - kan du klikke deg inn på bloggen "Walk of shame" og lese om tre frittalende jenters tanker og erfaringer med sex.

Vi har fått Eden, Elena og Enza til å avsløre en og annen tanke om, tja... Sex!

Om sexopplevelser

Kan dere fortelle om deres verste og beste sexopplevelser?

Eden:

- Min verste sexopplevelse var vel at ingenting hendte! Han var så koselig og søt og romantisk på byen, og jeg var bare så gira på denne fantastiske mannen - helt til vi kom hjem til han. Han var så forsiktig og spurte om "tillatelse" til å ta meg her og der. Mayjah turn-off. Har lagt ut innlegg om det på bloggen som heter Forsiktige Frode, sier Eden og fortsetter;

- Den beste sexopplevelsen min hendte av alle steder på et toalett i en bar i New York. Det var ikke pent der inne, min utkårede var en liten ire, men det var noe med kjemien mellom oss som gjorde at det ble fantastisk. Begge ville ha det på samme måte, og sex blir bare supert når man finner noen man klikker med - selv om man er kort, ikke så kjekk og alltid kledt i fotballtrøye. Det bare stemte på en måte - og Lord Knows, jeg liker irsk. Jeg var klissvåt av regnet og så kåt at det nesten tøt ut ørene på meg.. Good times! Kommer vel å legge ut et innlegg om det snart, det ligger nesten klart, forteller Eden.

Elena:

- Min verste sexopplevelse var nok ute i skogen en gang jeg var på utekonsert. For det første lå vi oppå kongler og barnåler og steiner - ikke akkurat behagelig. For det andre så hadde han en penis på størrelse med stortåa mi, og jeg kjente ingenting. Men det som tok kaka var vel at mamma ringte midt under økta, og siden jeg bare var 16 måtte jeg svare (mamma fikk lett panikk på den tiden).. Så der satt jeg på bakken i skogen og rei ei stortå av en penis mens jeg snakket med mamma på telefonen. Ikke bra, sier Elena.

- Min beste sexopplevelse? Kanskje første gangen jeg hadde sex med Mr. Big (som man kan lese om på bloggen) etter jeg kom tilbake til USA i sommer. Det var bra fordi vi hadde det morsomt med hverandre, og det var skikkelig hot og svett sex. Pluss at vi fikk hatt oss i dusjen litt også, og det er favoritten min, sier Elena.

Enza:

- Min verste sexopplevelse må nok være når jeg fant ut at han jeg hadde hatt ubeskytta sex med var en tidligere narkoman. Utrolig mange tanker som farer gjennom hodet etter at man får vite noe sånt. Selv om sexopplevelsen ikke var så ille, var ettervirkningene BAD og det trakk ned alt det positive som hadde skjedd under akten, sier Enza.

- Min beste sexopplevelse var nok da jeg prøvde buttplug for aller første gang. Jeg og han jeg hadde sex med ville eksperimentere litt og med en buttplug i rumpa og en penis i min lille gullgruve var det en helt fantastisk deilig opplevelse jeg aldri ville vært foruten. Word!

Råd til gutta

Det er mye gutta bør vite om sex for å tilfredstille damene best mulig, og jentene har flere tips;
 • Slapp av - ikke ta det hele så seriøst og ha rom for å le litt.
 • Og selv om vi jenter vil ha likestilling på alle områder, og gjerne ser at menn gjerne skifter bleier og så videre, liker vi at han er skikkelig MANN på soverommet - ta skikkelig tak! Jeg for min del tar gjerne en gentleman ut på gatene og en huleboer i senga!
 • Gutta bør vite at det ikke er like lett for jenter å få orgasme som det er for gutter. Vi trenger gjerne litt mer tid og litt mer stimulering enn inn, ut, inn, ut. De bør vite at vi har mange erogene soner som bør bli stimulert. Alfor få gutter som skjønner dette.
 • Når du vil ha deg noe på byen
 • Det beste er å ikke være så forsiktig, menn er ikke så gode til å ta små hint, vær heller mer frempå og ikke vær redd for å ta på han! Han skjønner det etterhvert og da kan man gjerne bremse litt, ikke gi vekk hele pakken på en gang. Litt 'hard to get' uten å være avvisende.
 • Flørt mye, le, smil og ta ham på armen eller ryggen. Eller få ham med på dansegulvet, med dagens dansestil er det lett å vise hva man vil skal skje!
 • En mann bør ikke være for cheesy når han skal sjekke opp ei dame. Dumme sjekketriks kan være en fin ice-breaker, men dama må skjønne at han bare kødder. Morsomme gutter er bra!
Dette fører til god sex
 • Snakk mye sammen! Prat om hva man ønsker seg og hvilke fantasier man har. Og ikke vær negativ når man først hører noe som ikke er heelt up your alley når det gjelder sex. Jeg tror at man kan like mye man ikke tror man ikke liker om man bare prøver.
 • Så lenge man har det gøy sammen og kommuniserer, vil man ha god sex. Ikke vær redd for å fortelle partneren din hvis du ikke liker noe, og påpek hver gang han/hun gjør noe du liker.
 • Variasjon er også viktig for å ha bra sex - hvis man gjør det samme gang etter gang etter gang, kan god sex bli kjedelig.
 • Om du liker røff sex og spanking er det bare å kjøre på og gjøre det man føler for, ta kontrollen og vise ham hva man liker. Om man vil ha det litt hardt, kan man godt rive ham litt i håret og ta litt hardt i ham og håpe på at han gjengjelder med samme mynt. Ellers kan man jo bare spørre om å bli spanket mens man holder på, ikke noe galt i det heller!
 • Sprit opp sexlivet
 • Bryt rutinen! Om man har "sex" i kalenderen hver tirsdag kl. 22 kan det fort bli kjedelig. Bytt tidspunkt, bytt dag, bytt sted! I stedet for tirsdag kl. 22 på soverommmet kan man gjerne ta en kjapp en mandag kl. 07 på kjøkkenet før frokost.
 • Det finnes også utrolig mye spennende leketøy man kan kose seg med, og mange bra filmer. Porno er ikke bare for menn, det finnes mange filmer som jenter liker.
 • Sett fokus på spennende forspill! Etter man har vært sammen lenge virker det som man begynner å gjøre det bare for å gjøre det. Spenningsmomentet er borte, og man bare setter i gang med en gang. Men ved å ha skikkelig forspill, kan man erte hverandre slik at man bare må ha det. Start forspillet før man kommer inn på soverommet til og med! Det finnes spennende sexspill, leker og så videre man kan kose seg med for å sprite opp forholdet.
 • I senga er variasjon viktig, sett regler hvor de "vanlige" stillingene dere bruker er off-limits, så dere er tvunget til å prøve noe nytt.
 • IKKE gjør dette under sex!
 • Man bør IKKE bruke feil navn under sex, dette kan ødelegge mye.
 • Promping under sex er heller ikke sexy, men skjer det så skjer det, ikke ta det for seriøst, le av det istedet!
 • Noe annet som ABSOLUTT ikke bør skje under sex er spying. Har hørt flere historier om folk som har spist eller drukket for mye og endt opp med å spy under sex. Seriøst, hvis du føler deg dårlig, si det til partneren din og ta turen på do.
 • Jeg, Eden, hater babyspråk! Babyspråk har jeg vært "utsatt" for og jeg stoppa helt og ga han et blikk som kunne drepe. "Hmmm, kose litt med puppeluppene dine.." oh HELL no. Vi er voksne mennesker som har oss her - ikke snakk som et lite barn - det er ekkelt.
Girltalk220 wos220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning