Imponer ham med kroppspråk!

Du kan tiltrekke deg drømmemannen ved hjelp av kroppsspråket ditt!

Publisert Oppdatert
Dette er språket hvor ord er totalt overflødige! Mennesker har i hundrevis av år klart å tiltrekke seg partnerne de vil ha ved å bruke kroppsspråket sitt. Av og til bevisst, og av og til ubevisst!

Så hvordan kan du lære deg å bli mer bevisst på denne typen flørting? Sjekk tipsene her:

Bruk øynene

Jo lengre du har øyekontakt, jo bedre klarer du å fange ham! Begynn med et par lange blikk, deretter direkte øyekontakt. Når han snur seg mot deg, mys lett med øynene og smil forsiktig. Dette forteller ham at du ser ham og er litt flau over at han la merke til det. Det er også et tydelig tegn på interesse! Etter dette, kan du være modig nok å holde blikkontakten og smile tydelig til ham.

Førsteintrykket teller

Når noen trer inn i et rom, snur de fleste seg og ser etter hvem som kommer inn. Dette er øyeblikket da du må gjøre et godt førsteinntrykk. Se best mulig ut og føl deg best mulig!

En god håndjobb

Selv uten direkte kontakt kan hendene dine sende en tydelig beskjed. Det er flere måter du kan sende signaler med hendene dine på. Hold hendene dine frie og ledige, det viser at du er åpen for ham. Bruk hendene dine, ta vekk duggen av glasset ditt, rett på en hårlokk eller blusekanten din. Er du modig, kan du gå rett bort til ham og fjerne lo fra jakken hans og late som om det var tilfeldig..

Hender i lommene, knyttede never, trommende fingre eller peking er tegn på at du ikke er interessert.

Skill deg ut

Holdningen din sender tydelige signaler; en åpen og rett holdning viser at du er en åpen person. Snur du kroppen din mot mannen du samtaler med mens du holder føttene dine fast på gulvet og lener deg mot han, er dette et tegn på at du er interessert. I tillegg kan du legge hodet lett på siden og krysse bena dine, skubbe brystet lett framover, noe som sender han en beskjed om at du er interessert.

Krysser du armene dine, holder du en drink foran deg eller snur kroppen bort fra ham, er dette sikre signaler om at du er uinteressert.

Noen ekstra tips
  • Du vet at ting går bra når dere begynner å "speile" hverandres kroppsspråk og gestikuleringer.
  • Ikke ert ham ved å gi ham mer enn du har planer om å følge opp. Dette kan føre til stygge misforståelser.
  • Om du følger etter målet ditt hele kvelden, vil han tro du er desperat fremfor interessert. Vis at du er interessert, men hvis han ikke viser interesse tilbake er det på tide å se en annen vei.


  • Kilde: Topdatingtips.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning