IKKE gjør denne fylleglippen

Om du er ute på en snurr er det minst én sak du bør lar være å gjøre..

Publisert Oppdatert
En ny undersøkelse som mobilselskapet Chess har gjennomført i samarbeid med InFact viser nemlig at fire av ti ungdommer ringer i beruset tilstand og angrer siden.

Dårlig samvittighet

Noen ganger blir fristelsen for stor. Av ungdom mellom 15 og 24 år, sier hele 40 prosent at de har fyllesamtaler på samvittigheten som de angrer på.

- Det er ikke veldig sjokkerende at det er de unge som er sterkest rammet av trenden, men at tallet er såpass høyt vil nok overraske en del, sier markedsdirektør i Chess, Jarle Alvær i en pressemelding.
 • Dropp datingreglene
 • Tolk profilen hans
 • - I denne alderen begynner man å eksperimentere med alkohol og er gjerne litt uerfaren og ivrig. I de aller fleste tilfellene tror jeg det går bra, selv om det i etterkant kan være flaut å vite at man har sendt noe man ikke helt vil stå inne for, sier han.

  Gjør vondt verre

  Tallet synker med ti prosent ned til 30 prosent i alderssegmentet mellom 25 og 39 år, og 14 prosent av de mellom 40 og 59 år har ringt og angret.

  - Hvis man har drukket, blir en følelse som regel forsterket. Er man glad, blir man veldig glad, og er man lei seg, blir man enda mer lei seg. Da er det ikke alltid lurt å forsøke å uttrykke for mange følelser. Mange opplever nok også at de får mot til å skrive ting i sms som de ikke ellers ville turt, tror Alvær.

  - Men det er litt morsomt å se at drøyt fire prosent av de over 60 år også er angrende fylleringere, ler Alvær.
 • Få oppmerksomheten hans!
 • Holde igjen?
 • Er han ærlig med deg?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning