Hjelp i kjærlighetssorgen

Det gjør så uendelig vondt! Trøst deg sammen med Kvinneguidens forumbrukere.

Publisert Oppdatert
Dere har vært sammen lenge, du elsker ham over alt på jord, du er overlykkelig når du er nær ham, han er trygg og god å være sammen med og du vil dele resten av livet ditt med ham.. Og så gjør han det plutselig slutt. Sånn helt ut av det blå! Hvordan i alle dager takler du det?

Helt hjerte igjen

I Kvinneguidens forum for Samliv og relasjoner og i Singelforumet diskuteres alt mulig som handler om parforhold, men også hvordan man kan bearbeide et sykt hjerte. Kanskje du kan lene deg på noen av brukernes tips?

En kvinne skriver; Han vil være venn med meg da siden han fremdeles er veldig glad i meg, og det er jo fint det, men akkurat nå hjelper ikke det meg spesielt mye. :'-( Vet ikke hva jeg skal gjøre... ?

En annen kvinne skriver: Det er så vondt å takle dette og minner (være seg tanker eller fysiske ting) bobler opp hele tiden. Og jeg bare griner til enhver tid! Jeg tror ikke jeg har grint så mye som jeg gjorde i de siste dagene på LENGE! Jeg PRØVER å forkusere på livet mitt. Barna mine, skolen min og meg selv, men jeg klarer det ikke!

Hva skal man egentlig gjøre? Her er noen av brukernes tips:

  • - Kanskje du skal prøve etter beste evne å innfinne deg med at du nå har blitt singel og heller gi den nye tilværelsen litt tid? Kanskje du en dag lærer deg å sette pris på eget selskap og kanskje den hektiske hverdagen din blir mindre hektisk fordi du kun har deg selv og ditt barn å tenke på?
  • - Jeg vet det ikke er lett rett etter brudd uansett hvor enige dere var, men forsøk å se etter det positive i det å være alene istedenfor å fokusere på det negative. Det tar den tiden det tar å komme seg videre, og idag virker veien endeløs, men om en stund vil du kanskje se at den veien faktisk har et mål på sitt vis.
  • - Å være singel er individuelt - noen skal leve til krampa tar de, andre setter pris på å være alene, mens noen finner den gyldne middelvei.
  • - Det viktigste er å ikke dyrke sorgen men heller forsøke å komme seg videre. Snakk med de du stoler på, lufte tankene dine men ikke la dette styre livet ditt, da kommer du inn i en spiral det kan være vondt å komme ut av. Du må akseptere sorgen men du må ikke la sorgen være retningsgivende for hvordan du nå skal komme deg videre. Det er LOV å ha det vondt i en slik situasjon og det er ikke noe galt fatt med at dette kan ta tid. Postitive tanker!
  • - Jeg har det AKKURAT likt som deg. Forholdet er avsluttet, jeg vet at det var riktig, men likevel er jeg nå plutselig ensom og klumpen i magen nekter å forsvinne. Jeg tenker også at jeg kommer aldri til å treffe noen, blir peppermø og får alt for mange katter.. Dette er nok ikke så mye trøst, men vi er flere i samme båt sånn sett, og jeg må tenke at "alle" andre overlever dette, så da må jeg også det?!
  • - Uff. Dette føler vi alle:-( Må bare ta tida til nytte, gjøre artige ting. Involvere deg i aktiviteter igjen. Ut å ha det morro. Føle deg fri som en fugl. For all del ikke begynne å date før du vet du er klar for å hoppe inn i det igjen:-).
  • - Du trenger ikke å starte med dating nei. Kommer nok av menn som vil "prøve" seg på deg.
  • Les mer i forumet for Samliv og relasjoner og i Singelforumet !

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning