Gode vibrasjoner

- Alle kvinner bør ha en vibrator, mener Cecilie Kjensli. Les tipsene her!

Publisert Oppdatert
- Vibratorer gir lange, mange og utrolig sterke orgasmer - helt ukomplisert, det mener sexpirator og redaktør for Cpunktet.no, Cecilie Kjensli.

Her er hennes vibrerende tips

Motiverer til sex

Hvis du aldri har fått en orgasme før, eller opplever at de kommer altfor sjelden, er en god vibrator løsningen. Med en kraftig vibrator er orgasmene for mange like rundt hjørnet, og motiverer dermed til regelmessig sex.

- Med en vibrator i hånden er du selv dronning over dine egne orgasmer. Du bestemmer selv når du vil komme, og om du vil komme igjen og igjen. Det bare å klemme til!

Ekspertenes favoritt

Cecilie Kjensli på Kvinneguiden!

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (38) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.


Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss!

- Den norske sexhåndboka "Jenter som kommer" - for alle som har sex med damer, inkludert damer som har sex med seg selv, anbefaler vibratorer som for eksempel "Magic Massager" fra Adam & Eve. De er egentlig konstruert for kroppsmassasje, men blir solgt som sexleketøy, og er de kraftigste på markedet.

Fordelen er at de forplanter sterke vibrasjoner over hele vulva og gir orgasme raskt.

- Vibratoren er også den amerikanske sexguruen Betty Dodsons favoritt. Hun har kjørt orgasmekurs for kvinner med den amerikanske utgaven i åresvis.

Perfekt for en kjappis

- Etter min mening burde ethvert hjem ha et godt massasjeapparat. Husk at med et godt verktøy blir jobben ordentlig gjort!

Ha alltid en god vibrator lett tilgjengelig i senga. Den er perfekt for en kjappis, eller hvis du blir litt utålmodig og ikke helt kommer over orgasmekneika.

- Enten du har sex på egenhånd eller sammen med en partner, en vibrator fungerer like godt. Sitter du oppå kan jeg garantere at det å klemme en vibrator mellom dere gir rideturen en ny dimensjon. Du kan også bare legge deg oppå vibratoren mens han tar deg bakfra. Med en god vibrator har du mange muligheter, så det er bare å improvisere, tipser Kjensli.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning