Garantert orgasme!

Sliter du med å nå klimaks? Katerina Janouch har svarene til deg!

Publisert Oppdatert
Katerina Janouch er en av Sveriges mest kjente sex-og samlivseksperter. Hun er journalist og forfatter, kjent fra TV, radio og flere magasiner, og hun har også gitt ut sine egne oppslagsverk med foreldre-og samlivsråd.

Få orgasme nå

Denne gangen henvender hun seg til kvinner som sliter med å få orgasme. Det er nemlig langt fra umulig å nå nye høyder dersom du vet hva du skal gjøre!

Her er tipsene hun presenterer for Expressen.se;

1. Begynn å elske sex

Sex er skjønt, herlig og styrkende for deg! God sex får deg til å stråle. Se på sex som en investering i din fysiske og mentale helse, med det i bakhodet blir det lettere å gi seg hen.

2. Lær deg å bli opphisset

Uten opphisselse - ingen orgasme. Det er det at du er kåt som er grunnpilaren til god sex og jakten på nytelse.

3. Finn ut hva som gjør deg kåt

Begynn å fantasere om sex og skap seksuelle bilder inni deg.

4. Se på deg selv som en erotisk vare

Er du ikke opphisset og sexopptatt, nyter du heller ikke særlig mye av sexen, og hvor spennende blir det?

5. Slapp av

Spenninger i kroppen og hodet er et sikkert hinder om du forsøker å få orgasme.

6. Lær deg muskelavslapping

Med dyp, langsom pusting og avslapping i hele kroppen, kan du flyte bort i tankene.

7. Bli venn med din kropp

Du duger utmerket godt som en seksuell vare uansett noen ekstra kilo mer eller mindre! Kan du elske kroppen din som den er, kan du også kjenne deg hjemme i den og slappe av.

8. Lær å kjenne ditt underliv

Ta frem et lommespeil og se hvordan du ser ut mellom bena. Lær deg hvor klitoris sitter, glem ikke lårenes innside og området rett ved de ytre kjønnsleppene når du koser med deg selv eller blir kost med! Sett av en halvtime til å ha det godt, når som helst. Sørg for å ha ro rundt deg og ikke bli forstyrret, det finnes ikke noe rett eller galt.

9.Ikke sammenligne deg

Din seksualitet er like individuell som din personlighet. Bare du vet hva som kjennes best for bare deg.

10. Ikke bli opphengt i orgasmen

Ikke bli for opphengt i at du MÅ få orgasme, konsentrere deg først og fremst om å nyte. Oppdage din seksualitet og nyt at du har det skjønt, da kommer orgasmen også.

11. Kos deg!

Klitoris er nøkkelen, begynn med lett berøring omkring klitoris og først etter en stund kan du kjøre på med mer direkte kontakt på klitoris. Teknikken går ut på å gnikke fra side til side, gjøre små sirkulerende bevegelser, lett massasje av klitoris, de indre kjønnsleppene og insiden av lårene. En vibrator kan også gjøre jobben.

12. Finn riktig stilling

Det handler om å kommunisere også! Prøv dere fram til du finner den stillingen som lettest kan gi deg orgasme. Her hjelper det med klitoriskontakt! Om han ligger oppå deg slik at penisroten får stimulere klitoris, er dette en grei måte å få orgasme på. Det kan også hjelpe å ri ham slik at du stimulerer klitoris på hans penisrot.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning