For desperat?

Desperate kvinner har vanskelig for å holde på menn i sin iver på forpliktelser. Disse kvinnene styrer menn unna!

Publisert Oppdatert
Kvinner som higer etter forhold for enhver pris, og som skaper egne deadliner som "må ha baby innen jeg er 30 år" er ikke særlig attraktive på sjekkemarket. I denne onde sirkelen av desperasjon er det kanskje ikke så lett å se at man er i ferd med å bli en selv. Her er kvinnene menn ikke ønsker å date:

Hun som alltid er i et forhold
Det er mye du kan fortelle ut fra en persons forholdshistorie. Desperate kvinner har en lang rekke med forhold som avløser hverandre. Hun er aldri alene, rett og slett fordi hun ikke takler det. Og hun går ikke etter en bestemt type, derfor er alle kjærestene hennes svært forskjellige. Hun er med andre ord ikke spesielt opptatt av å finne den rette, men satser mer kortsiktig på noen der og da.

Hun er kontrollfreak
Denne kvinnen har alt planlagt; alt fra denne helgen, neste helg, fargen på brudepikekjolene, navn til hypotetiske barn¿ Alt! En slik kvinne med detaljerte planer kan ikke vente med å trekke sin nye mann inn i planene, og risikerer derfor ganske kjapt å skremme han bort. Etter to dater er det "jeg elsker deg", etter tre vil hun ta han med hjem til foreldrene. Hvem vet hva som venter på den fjerde daten? De færreste menn tar sjansen på å finne det ut.

Kattedamen
Noen ganger indikerer et tett forhold til kjæledyr som hund eller katt en viss desperasjon. Det betyr ikke at alle er det, men hvis kjæledyret virker som en substitutt for mennesker bør en bli skeptisk.

Hun kopierer mannen
Til å begynne med kan hun fascinere mannen med å ønske det han ønsker. Hun mener det han mener¿ Til slutt viser det seg at hun spiller lik i et forsøk på å overbevise både han, og seg selv, at dere er skapt for hverandre. Kult ei uke eller to, men etter hvert vil han nok ønske noen med egne meninger, interesser og identitet!

Hun som sikrer seg
Hun er så redd for å være alene at hun sjekker markedet med en gang det begynner å skrante i forholdet. Hun har gjerne involvert seg med en ny mann før bruddet er et faktum.

Kilde: www.askmen.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning