Flørt i luften?

Dette er tegnene på at det kan være mer enn bare vennskapelige følelser mellom dere.

Publisert Oppdatert
Kjærlighet starter ofte med et vennskap i bunnen. Men når man har vært venner en god stund, kan det føles vanskelig å ta neste steg. Både fordi man er usikker på hva den andre egentlig føler, og fordi man risikerer å ødelegge det dere har.

Les også: Her finner du kjæresten!

Les også: Slik binder han seg til deg

Les også: Når han er sjenertMen hvis du føler at dere har begynt å bevege dere fra rent vennskap til noe mer, er det en del sikre tegn du kan se etter:

1. Deres felles venner kommenterer forholdet deres
Har vennene deres begynt å påpeke hvor søte dere er sammen, og at dere ville passet perfekt sammen? Dette kan være et tegn på at dere er blitt mer enn bare venner. Ofte kan venner se at dere har følelser for hverandre lenge før dere selv innser det.

2. Daglige samtaler
Har dere plutselig begynt å ringe hverandre hver dag for å prate om hvordan dagen har vært, og gjerne like før dere skal legge dere? Har du til og med begynt å se frem mot kveldssamtalen? Da er det mye som tyder på at dere har begynt å falle for hverandre.

3. Dere gir hverandre kallenavn
Når dere prater sammen, sender meldinger eller e-poster kaller dere hverandre ulike koselige eller søte kallenavn. Søtnos, kjekken, søta eller gullklumpen har plutselig blitt vanlig for dere.

4. Mye mer kroppskontakt
Når man begynner å bli tiltrukket av noen, søker man umiddelbart mer kroppskontakt. Har dere begynt å legge en hånd på hverandre, sitte på fanget eller klemme oftere, er dette et tegn på at dere er i ferd med å utvikle romantiske følelser for hverandre.

5. Plutselig nysgjerrig
Det kan være et tegn på forelskelse når han plutselig ønsker å vite mest mulig om deg. Hvor mange har du vært sammen med? Hvilke typer liker du? Har du noen i kikkerten?

6. Aldri noen god nok for deg
Har kompisen din egentlig aldri likt noen av datene dine, eller stilt seg særlig positiv til at du møter noen, kan det være et tegn på at han har følelser for deg, selv om han kanskje ikke engang er klar over det selv.

Kilde: Expressen.se, Life123.com venner_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning