Få seksuell selvtillit

For sjenert til å virkelig nyte sex? Her er 7 trinn til bedre selvtillit.

Publisert Oppdatert
Seksuell selvtillit er uten tvil viktig for et bra sexliv, men det krever en del av deg. For hva gjør du egentlig når du er litt for sjenert i senga til å virkelig nyte sex?

Les også: Ærlig sex

Les også: 16 orgasmer på 3 timer

Les også: Møtt drømmemannen?


Seksuell selvtillit er en ting du ikke oppnår uten videre. Du blir nødt til å jobbe for det. Men ved å følge disse tipsene vil du snart føle deg komfortabel nok til å prøve nye ting, og det vil sexlivet nyte godt av.

Her er 7 tips for å sette fart på den seksuelle selvtilliten:

1. Fake!
Høres kanskje rart ut å oppfordre til faking under sex, men her snakker vi ikke om orgasmen. Hvis du føler deg litt sjenert, ikke unngå soverommet eller gjem deg under ett lass av sengeklær. Isteden; fake selvtillit! Bruk litt tid på deg selv, og finn ut hva som gjør at du føler deg sjenert og usikker i senga. Ikke undervurder verdien av å late som. Lat som om du føler deg supersexy, og mannen vil definitivt synes at du er det! Dermed får du den bekreftelsen du trenger for å opparbeide deg seksuell selvtillit.

2. Husk fakta
Det betyr ingenting hvor vakker, morsom eller smart du er med en gang du befinner deg i senga. Det er faktisk irrelevant. Personen du deler seng med har det bra, og ser på deg som fin, sexy og deilig uansett, så slutt å bekymre deg over å ikke være bra nok. De ville ikke vært der hvis de ikke syntes du var flott.

3. Bygg opp forventning
Seksuell spenning er kraftige saker. Hvis du gir etter for lystene med en gang, går du glipp av sjansen til å bygge opp forventning, som igjen øker seksuell bevissthet og selvtillit. Så derfor; flørt og lek dere sammen før selve sexen.

4. Ikke bytt personlighet
En ting er å late som om man har selvtillit, en annen ting er å late som man er en helt annen i senga. Hvis du egentlig er ganske beskjeden, kan det slå uheldig ut om du dukker opp i lakk og lær på soverommet, i håp om å fremstå som selvsikker. Det er en grunn til at han ønsker å gå til sengs med deg, ikke en lærpisk.

5. Se det i perspektiv
Sørg for at du ikke overdriver sexens betydning. Middelmådig sex er ikke stas, men det betyr ikke nødvendigvis at det blir slutt. Han er sammen med deg fordi han synes at du er vakker, smart og verdt å være sammen med. Ikke fordi du er en sexgudinne.

6. Ikke vær redd
En del kvinner er redd for å ta initiativ fordi de frykter å bli avvist. Men selv om han ikke er i humør for sex akkurat der og da, vil han elske å vite at du har lyst på han.

7. Lær å slappe av
Du lager kanskje perfekte kaker, har toppkarakterer eller en strålende karriere, men slapper du noen ganger helt av? Mange kvinner lever med den oppfatningen av at de må være perfekte, forutsigbare og rasjonelle. Dette er ikke alltid forenelig med et sunt sexliv. Det er greit å være spontan, prøve nye ting og le sammen, selv når man har sex.

Kilde: Allwomenstalk.com sex_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning