Få orgasmene du har krav på

Tro det eller ei, men det kan hjelpe å ha sex to ganger på rad!

Publisert Oppdatert
Visste du at det faktisk er lettere for mange damer å oppnå orgasme nummer to enn nummer en? Dette er fordi kroppen allerede er kåt og tent, om dere har sex i en runde nummer to, er det dessuten vanskeligere for mannen å komme for fort og han har dermed mer tid på å tilfredstille deg.

Gi ham tid

Mange, både kvinner og menn, er fornøyde etter å én runde, og man kan naturligvis ikke forvente en reprise med en gang. En mann i 20-årene må for eksempel vente i gjennomsnitt fem til tretti minutter etter en orgasme før han kan få ereksjon igjen. Er han eldre enn dette, trenger han sannsynligvis mer tid. Dette er fordi at musklene i penis automatisk slapper av og strømmen av blod som forårsaket ereksjonen reduseres.

Gi ham tid til å komme seg tilbake i modus mens du holder ham i seksuell fokus. Fortell ham for eksempel hvor deilig det er når han gjør sånn og sånn med deg, gi ham kompliment som styrker egoet hans og holder ham fokusert på sex. Men ikke gå tilbake i tid og si "det var så deilig", da signaliserer du at dere er ferdige og at det er over. Si i stedet hvor deilig han er nå!

Samtidig må du ikke gi ham for mye tid på å komme seg, sjansen er stor for at han kan sovne etterpå, eller at han skrur på TV-en for å slappe av. Husk likevel på at du ikke kan hoppe på ham da penisen hans er svært sensitiv etter samleie. Men om du koser forsiktig med ham, vil han gjerne følge med deg mer og mer igjen. Et godt tips er å prøve litt uskyldig og samtidig opphissende kroppskontakt.

Kos med hele kroppen hans, brystet hans, ryggen, rumpen og skuldrene. Poenget er å være kosete og leken, ikke krevende. Om han tror du gir ham et ultimatum kan han bli bekymret og stresset, og dermed skjer det ikke noe i det hele tatt.

2. runde

Enten du ikke fikk orgasme i første runde, eller du bare vil ha mer, kan dere bruke andre runde til å prøve nye stillinger, spille på fantasiene deres og leke dere mer. Andre runde trenger ikke være en repetisjon, en roligere, dypere eller mer intens opplevelse kan godt komme godt med dersom første økt var hard og tempofylt.

Uten erotisk hast kan dere konsentrere dere om å erte hverandre med forspill, skittensnakk, rollespill eller andre forførende triks hvor man må ta i bruk litt ekstra tid og fantasi.

Om han gjprde det meste av jobben første omgang, kan jo du ta ansvaret for andre omgang? Det trenger ikke være så komplisert eller innebære de største endringene. Sett på en ny CD, tenn noen lys eller led hverandre inn i et annet rom i huset slik at dere begge føler dere klare for en ny omgang, kanskje til og med runde tre...?

Kilde: Cosmopolitan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning