Få oppmerksomheten hans

Slik får du den oppmerksomheten du ønsker fra kjæresten!

Publisert Oppdatert
Det er leit å føle på at den rosenrøde forelskelsen er i ferd med å falme, til fordel for grå hverdager og kjedelige rutiner. Kanskje føler du at fotballkamper, fisketurer og pub-turer med gutta blitt viktigere for han enn deg.
 • Kjæresten uten eget liv
 • For avhengig av kjæresten?
 • Imponer kjæresten!
 • Hva kan du egentlig gjøre når du føler at oppmerksomheten hans er alle andre steder enn på deg?

  Prøv dette:

  1. Ta vare på deg selv
  Gjør det du selv ønsker å gjøre, og forsøk å ikke bruke altfor mye tid på å tenke negative tanker.

  2. Vær selvstendig
  Sørg for å holde på egne venner og interesser. Hvorfor skal du sitte inne og sture mens han er ute med vennene sine? Du kommer til å bli mindre muggen og avhengig hvis du selv er ute og har det gøy. Det kan i tillegg ha en positiv effekt på forholdet at han føler at du ikke er avhengig av han.

  3. Vær deg selv
  Han kommer til å slappe av, og være mer inkluderende hvis han føler at du kommer godt overens med vennene hans. Vær blid, positiv og morsom. Ikke bli den stille jenta i hjørnet.

  4. Vær der for han
  En kjæreste er også en venn! Så vær der for han når han trenger det, enten det er snakk om ros, oppmuntring, trøst eller noen å snakke med. Du skal selvsagt forvente det samme tilbake.

  5. Ikke mas
  Velg dine kamper med omhu! Det er ikke til å komme vekk fra at noen er mer enn ubetenksomme, selv om de ikke mener noe vondt med det. Men du er ikke nødt til å hisse deg opp eller skjelle han ut hver gang han tråkker i salaten. Det er selvsagt viktig at du forteller din ærlige mening hvis du føler han har gått for langt, men hvis du blir en kruttønne hver gang han kommer ti minutter for sent, kan han begynne å bli nervøs og reservert ovenfor deg.

  6. Hold øyekontakt
  Dere kan sitte i samme rom hele kvelden uten å egentlig se på hverandre. Sørg for at dere ser på hverandre, og holder øyekontakt innimellom. På denne måten ser han virkelig på deg, og du vet at han er hundre prosent tilstede når du snakker.

  7. Gjør litt research
  Ok, så er kanskje ikke venninnene dine, sladder fra jobben og nyeste nytt om moren din det mest interessante han vet. Hvis du føler at han er litt uinteressert i det du snakker om noen ganger, kan du forsøke å sette deg litt inn i ting han liker. Spør og virk interessert når han snakker. Det kan bringe dere nærmere hverandre.

  8. Finn årsaken
  Det er ikke nødvendigvis slik at han ikke er like glad i deg som før når han plutselig bruker mer tid på hobbyer. For mange menn er det slik at de tar seg tid til å gjøre andre ting når de føler seg trygge i forholdet.

  9. Sprit opp sexlivet
  Få opp spenningen i hele forholdet ved å gjøre nye ting i senga. Spør han hva han kunne tenke seg, garantert suksess!

  10. Mindre tilgjengelig
  Hvis du plutselig blir litt mindre tilgjengelig, og det ikke lenger er en selvfølge at du er der når det passer han, kan det tenkes at han blir mer oppmerksom på deg. Det betyr selvsagt ikke at du skal forsvinne i flere dager uten å gi lyd fra deg, men du trenger heller ikke å alltid stå klar med middagen når han kommer hjem fra jobb.

  11. Snakk med han
  Ofte er det mest effektive å bare snakke med kjæresten din. Spør hvorfor han prioriterer som han gjør, og fortell at du føler at han ikke er like oppmerksom som før. Kanskje kan det hende at han bare er sliten, eller føler for å ha noe å koble av med som han har helt for seg selv.

  12. Verdt det?
  Du skal ikke måtte behøve å anstrenge deg kontinuerlig for å få kjærestens oppmerksomhet. Hvis du føler at du må se ut som en lettkledd Pretty Woman, som kommer med stand-up vitser på løpende bånd, er det kanskje ikke verdt det. Et forhold skal være likeverdig. Kanskje han rett og slett ikke er så interessert?

  Kilder: www.eioba.com, ehow.com, wikihow.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning