Få oppmerksomhet fra menn

Er du lei av å bli oversett? Dette får menn til å legge merke til nettopp deg!

Publisert Oppdatert
Om du er lei av at venninna di får mer oppmerksomhet enn deg, av at fyren du dater ikke viser særlig stor interesse for deg, eller du merker at kjæresten din gir deg mye mindre oppmerksomhet enn tidligere, ja da bør du ta et par grep.

Singel eller kjæreste

1. Er du i et forhold kan rutiner og hverdagsliv ta knekken på lidenskapen. Om du har merket at dere begge virker kjedet, vil sannsynligvis en av partene trekke dere unna. Du kan sprite opp forholdet ved å bli litt mer aggressiv, ta mer initiativ og sørge for at både romantikk og oppmerksomhet øker i forholdet.

2. Hvis du dater med en ny fyr, skader det faktisk ikke å stikke oppom kontoret hans og si hei! Men, ikke gjør det for mye, invitere ham ut til lunsj eller en snar kaffe, noe mer og hyppigere vil plage ham.

3. Det kan virke klisjéaktig, men å kle seg sexy bør ikke undervurderes. Kle deg i farger som er flatterende på deg, øv deg på hvilke sminketeknikker som fungerer for ansiktet ditt så vil menn garantert legge mer merke til deg. Husk at du ikke nødvendigvis trenger å vise både kløft og lår for å få oppmerksomhet, de fleste menn liker at noe holdes hemmelig.

4. I et forhold er det av og til lurt å være utilgjengelig. Sørg for å ha egne hobbyer og interesser. Om du ikke er der for ham hver gang han trenger deg, vil han begynne å gi deg mer oppmerksomhet slik at han kan få ha deg mer i livet sitt. Husk likevel på at du ikke bør være for utilgjengelig. Begynner du å erte ham, vil han snart skjønne greia.

5. Ertelek på en uskyldig måte er jo selvsagt noe helt annet. Om du går mot kveldens utvalgte og later som om du skal kysse ham for så å trekke tilbake tilbudet ditt, kan det godt hende han blir på på jakteleken. Han blir mer tiltrukket av deg og du vil få mer oppmerksomhet fra ham.

6. Det handler også om hvordan du ter deg og går. Om du går på en måte som oser selvtillit, selvsikkerhet og trygghet på deg selv, vil dette gripe oppmerksomheten til menn som spaserer forbi deg. Ikke vær redd for å stirre imøtekommende menn inn i øynene, og sørg for å ha en rak rygg og en god holdnng.

7. Øv deg på å gjøre forspillene til noe mer enn bare en transportetappe. Tenk når du gikk på videregående skole og hvor utrolig lidenskapelig det føltes å kysse og kose før dere tok steget videre.

8. Gjør noe eksklusivt for ham. For eksempel kan du lage middag, eller bestille spesial-take away, eller kanskje du kan kjøpe to kinobilletter til en film han har hatt veldig lyst til å se, men som du egentlig kunne vært spart for. Da viser du at du er interessert, og at du har lyst til å dele også denne opplevelsen med ham.

9. Mange kvinner faller i etableringsfella. Mange menn er klare for å etablere seg, men det betyr ikke at barn og familie bør være samtalemne på hver date i begynnelsen. Ro ned, og bli kjent med hverandre først.

10. Vær mild når du prater om forholdet. Samtidig skal du ikke være redd for å si fra hvis det er noe som plager deg, og som du vet ikke går over av seg selv. Slik får han vite hvordan du føler det når du får lite oppmerksomhet fra ham og hvorfor du har det slik. Sier dere fra om hva som plager dere vil dere bli kvitt de usikre momentene mellom dere og dermed bli tryggere på hverandre.

Kilde: Eioba.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning