Er du en god kjæreste?

Eller har du kanskje forbedringspotensiale? Her er noen tips!

Publisert Oppdatert
Alle liker å ha en god kjæreste, og du har sannsynligvis noen krav til hvordan partneren din skal oppføre seg. Men er du egentlig en særlig god kjæreste selv? Er du så god som du kunne vært, hvis du hadde gitt det lille ekstra i forholdet?

Les også: Ærlig sex

Les også: Rasende forbanna?

Les også: På tide å gjøre det slutt?


Her er tipsene som får deg til å bli den beste kjæresten han noen gang har hatt, eller kommer til å ha, og som får kompisene hans til å vri seg i sjalusi.

Slik blir du drømmedama:

1. Forsøk å snakke om ting som faktisk interesser begge to når dere samtaler
Nyeste nytt på venninnefronten, og kuppet du gjorde på salg er ikke nødvendigvis ting som får han til å spisse ører. Finn gjerne nye spennende ting å snakke om.

2. Vær selvstendig
Uten å klenge deg på han, snoke på nettsidene hans eller bombardere han med tekstmeldinger. Dette får han til å føle at du er "litt for mye", og han kan lett ta deg for gitt, eller rett og slett gå lei.

3. Sett pris på han
Ta han for akkurat den han er. Hvis du ønsker å forandre ting med han, er han kanskje ikke den rette?

4. Han må faktisk ikke like venninnene dine
Men; han er nødt til å være høflig og behandle dem med respekt. Men om han ikke synes bestevenninna di er like sjarmerende som det du synes hun er, betyr ikke det at du skal lage dårlig stemning i forholdet. Enkelte liker man bedre enn andre. Noen liker man ikke i det hele tatt¿

5. Ha realistiske forventninger
Såfremt han ikke er millionær, kan du ikke forvente at han ser verdien i å bruke tusenvis av kroner på restaurantbesøk, smykker og turer til utlandet. Vær glad om han overrasker med middag, eller spanderer en kaffe når dere går søndagstur. Det er de små hverdagslige tingene som teller, tross alt!

6. Giftemål - det er ikke en konkurranse
Noen ganger kan det virke som om folk forlover seg i hytt og vær, bare fordi det er stas, og fordi man vil være "f ørst ute". Dropp det! Bli heller godt nok kjent med vedkommende først. Er dette virkelig en du vil dele fremtiden din med? Først når du føler at du er hundre prosent sikker, kan du ta opp dette noe ømfintlige emnet.

7. Unngå spill
Noen hevder kjærligheten er et spill, men dette bør du glemme først som sist. Ikke driv med "silent treatment", eller andre former for psykisk spill. Det vil gjøre han usikker, og bare gjøre vondt verre..

8. La han få bestemme
Liker han å spille tv-spill, se actionfilmer eller se fotball? Føy deg litt, og bli med på det han foreslår innimellom. Neste gang blir han med på dine favorittaktiviteter.

9. Ærlighet varer lengst
Det samme gjør lojalitet og respekt for hverandre.

10. Avslutt med verdighet
Er det sånn at du ikke ser noen fremtid i forholdet? Vær voksen, og slå opp ansikt til ansikt. Ikke ta det per telefon, eller enda verre; mail eller tekstmelding.

Kilde: Ehow.com dama_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning