Vibrerende moro

Duppeditter som hever sexlivet

Jada, du kan også bruke de sammen med kjæresten. Ekspert tipser deg!

NYTELSE: Jimmy Jane Form 2, 1199 kr, Tenga Egg, 439 kr, We Vibe 3, 1279 kr.

NYTELSE: Jimmy Jane Form 2, 1199 kr, Tenga Egg, 439 kr, We Vibe 3, 1279 kr. Foto: FOTO: Produsentene

Publisert Oppdatert

Vi trenger alle å sprite opp sexlivet fra tid til annen, spesielt om man har vært sammen med kjæresten i mange år. Men det er ingen grunn til å stresse. Her finnes det nemlig flust med hjelpemidler, for eksempel gode sexleketøy.

Chloe Pearce er presseansvarlig for den britiske voksenleketøy-produsenten Nexus og forteller til Kvinneguiden.no at sexleketøy er noe som absolutt passer for både kvinner og menn. Pearce har også merket en økende interesse rundt sexleketøy fra par den siste tiden.

- Jeg tror at dette er fordi forbrukerne stadig blir mer opplyste om voksenleker. Det er mange produkter av god kvalitet som er svært innovative på markedet, og disse har bidratt til å endre tabuet rundt sexleketøy. Det er nå akseptabelt å handle for personlig nytelse, og kvinner føler seg komfortable med å diskutere med sine venner og er stolte av å vise fram sine kjøp, sier Pearce

Prostatamassasje

- Heldigvis for menn, er det mange flotte sexleketøy for kvinner på markedet nå. Jeg vil anbefale å investere i et leketøy av høy kvalitet som vil vare lenge. I dag finner man populære luksusmerker som Lelo, Jimmyjane og Je Joue som tilbyr mange innovative produkter for kvinner, er stilige og som kommer vakkert pakket, altså den perfekte gave, mener Pearce.

Hun forteller at det også finnes en rekke gode produkter tilgjengelig for menn, og det synes at kvinner blir mer interessert i å kjøpe sexleketøy for sine mannlige partnere.

- Tidligere var de mest populære produktene for menn såkalte "Fleshlights" (håndholdt vagina, journ.anm.) eller penisringer. Men disse produktene er mer beregnet for egenbruk. For en mer parorientert aktivitet vil jeg anbefale å eksperimentere med prostatamassasje, som kan være intenst og lystbetont for menn. Siden prostata ligger inne i anus vil mange oppleve at det å bruke et leketøy beregnet for dette er den mest vellykkede måten å oppnå en prostataorgasme, også kjent som den mannlige superorgasme, forteller Pearce.

Hun mener at de beste prostatamassørene på markedet er Nexus Revo, Nexus Glide og Nexus Vibro. Men, det er også mange onaniprodukter av høy kvalitet for menn. Vanligvis er det et mykt rør der penis føres inn og gnis opp og ned for å simulere sex.

- For en morsom godbit kan mannen prøve en Tenga Egg. Det er en myk, stretchy kappe som kan brukes til å gi utrolige "handjobs", anbefaler hun.

Pass på sjalusi

Voksenleker kan altså øke nytelsen rundt sex med partneren din, men faremomentet som sjalusi skal man være obs på. Det kan for eksempel bli for mye dersom kvinnen foretrekker vibratoren fremfor kjærestens penis.

- Dessverre kan noen menn føle seg truet av partnerens sexleketøy, men ved å introdusere ham til dine vibrerende venner kan du vise ham at du liker ting mye mer når han er involvert. Hvis du er opptatt av at sexleketøy skal være en del av samleiet, ta opp temaet forsiktig med partneren din, snakk positivt om deres nåværende sexliv, og ta deretter opp ideen om å bruke en leke sammen, anbefaler Pearce.

Sjekk dette

Før du skaffer deg et leketøy, vær obs på:

  • Materiale - i det siste har det dukket opp sexleketøy som er laget av billig plast eller gummi. Dette kan være skadelig for kroppen. Leker laget av myk, høy kvalitetssilikon er alltid et sikkert kort.
  • Batterier - de fleste høykvalitets-leker er nå oppladbare, dette er det beste alternativet for langvarig nytelse.
  • Funksjonalitet - tenk over hvilken type stimulering partneren din liker. Dette vil gi deg en pekepinn på hvilke leketøy hun eller han vil like. Mange kvinner foretrekker stimulering av klitoris, så en vibrator som We-Vibe Salsa kan passe bra. Men noen kvinner foretrekker g-punktsstimulering, da kan man like et leketøy med en slank aksling og bøyd hode, som Nexus G-Rider.

Dere kan for eksempel lete på nettet sammen for leker, men holde dere borte fra "realistiske" penis-leker som kan være skremmende og en turn-off for noen menn.

- Det finnes mange gode produkter der ute, og du vil bli overrasket over hvor entusiastisk din mann vil være rundt det å prøve nye ting. Tross alt bør din glede være viktig for ham, og lysten til å prøve noe nytt på soverommet er alltid sexy i seg selv, mener eksperten

Parlek

Ønsker dere å teste ut leketøy som passer for begge to, eller om du lurer på hvordan dere kan bruke leketøy sammen, mener Pearce at dette er smart. Hun tror at sexleketøy kan gi mye spenning på soverommet og at mange sexterapeuter anbefaler å eksperimentere med produkter sammen med partneren. Det er mange gode leker som har blitt designet for parbruk, her er noen tips for å komme i gang:

Nexus G-Play Trio: - Dette er et sett med tre forskjellige størrelser av silikonvibratorer som har mange ulike bruksområder, og er perfekt for å eksperimentere med partneren din. En flott introduksjon til anal-lek for menn og kvinner, og kan også brukes under samleie for ekstra stimulering - prøv å holde den lille størrelsen på klitoris eller sette den analt for en fantastisk dobbelfølelse. Disse lekene kan også brukes for ytre stimulering og vil skape spenning når den børstes lett over erogene soner slik som hodet på penis, brystvorter og innsiden av lårene.

Du kan inkludere voksenleker i nesten hver seksuelle aktivitet, for eksempel:

  • Når du gir en "blowjob", prøv å holde en vibrator lett mot pungen - du vil bli overrasket over hvordan mannen vil reagere!
  • Prøv forskjellige seksuelle stillinger som kvinnen på topp eller doggystyle som gir bedre tilgang til de mest følsomme områdene. Han kan da stimulere deg med en vibrator under samleie - som fører til noen virkelig sterke orgasmer!
  • Dere kan begge oppleve ekstra stimulering under sex med en vibrerende penisring, som gir vibrasjoner til klitoris og til skaftet av penis under sex.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning